Zoekt u een klusbedrijf in Zwijndrecht?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf die direct beschikbaar is en in Zwijndrecht gevestigd is. Uw klussen zijn bij klussenier Marco van Kol in goede handen. Beschikbaar voor de omgeving Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Dordrecht en Barendrecht.

Uw Klussenier Marco van Kol
Uw Klussenier Marco van Kol

klussenier Marco van Kol, een rustige man met verstand van zaken. Zijn eigen woning is hier het bewijs van. Enige tijd geleden heeft hij zijn woning volledig verbouwd en hij is trots op het eindresultaat.

Vol vertrouwen en hierin gesterkt door zijn partner Tamara en zijn bestaande klantenkring, start Marco zijn eigen klusbedrijf maar dan wel als Klussenier. Een aantal vragen aan deze ondernemende vakman.

Wat vindt u het leukste aan uw werk?
Het werken met mijn handen, het uitvoeren van verbouwingen op maat en de waardering van de klant. Wat is er mooier dan een klant die helemaal tevreden is over het werk wat ik heb afgeleverd.

Wat is uw specialiteit?
Er is niets wat ik niet kan maken. Klanten kunnen voor allerlei werkzaamheden bij mij terecht: het zetten van een dakraam of dakkapel, alle timmerwerkzaamheden, het plaatsen van een badkamer of keuken, houtrotrenovatie en voor onderhoud en renovatie aan de woning. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat klanten maar één man over de vloer krijgen die alles rondom de verbouwing verzorgt. Ik ben verantwoordelijk en dus ook het aanspreekpunt voor de klant.

Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?
Vroeger betekende loondienst zekerheid maar deze opvatting geldt al jaren niet meer voor werknemers in de bouw. Toen ik wegens economische redenen gedwongen werd om op zoek te gaan naar ander werk, bedacht ik mezelf dat een eigen klusbedrijf misschien niet eens zo’n slecht idee zou zijn.
Waarom heeft u voor De Klussenier gekozen?

Ondanks mijn brede ervaring zorgt de crisis ervoor dat het risico om een eigen klusbedrijf op te zetten op dit moment te groot is. Als ZZP’er in de nieuwbouw merkte ik al dat het steeds moeilijker werd om aan het werk te blijven. Gelukkig is er in de particulieren markt nog genoeg werk. Klanten zijn alleen wel kritischer geworden. Ze nemen geen genoegen meer met een hobby klusser, ze willen een echte betrouwbare vakman.

Door mezelf aan te sluiten bij deze franchiseorganisatie maak ik gebruik het merk De Klussenier wat staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Daarnaast sta ik er niet alleen voor. Het hoofdkantoor ondersteunt mij in mijn bedrijfsvoering, denk hierbij aan marketing en begeleiding waar nodig.

Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?
Mensen kunnen gerust vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik kom graag langs om de situatie te bekijken. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie opgeleverde werkzaamheden.

Bel gerust op 06 – 21573917 of 078 – 6125486. Ik ben ook bereikbaar via marcovankol@klussenier.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op De klussenier marco van kol zwijndrecht en of De Klussenier Marco van Kol

.Beoordeling Zoekt u een klusbedrijf in Zwijndrecht?.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.