wijk Walburg

Zet je ook in voor de wijk Walburg!

Zwijndrecht: Wij zijn Wijkplatform Walburg. Als wijkplatform Walburg zetten wij ons in om de wijk mooier, leuker, gezellig, leefbaarder en veiliger te maken. Wij ondersteunen initiatieven van bewoners uit de wijk, maar organiseren zelf ook activiteiten zoals bijvoorbeeld middagen voor ouderen, sport en spelmiddagen voor de jongeren, Halloween etc. Daarnaast denken we mee met ideeën en plannen voor de wijk. Dit doen we allemaal met een groep vrijwilligers uit de wijk. Mensen, die niet wachten tot anderen iets doen, maar zelf aan de slag gaan.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen kan meedoen. We zouden het leuk vinden als er wat meer jongeren zich aansluiten bij ons platform. Deze groep is de toekomst voor de wijk en er is behoefte aan meer activiteiten voor de jongeren in de wijk Walbrug. Dus laat je stem horen!

Vind je het ook leuk om je in te zetten voor jouw wijk? Het is leuk werk, wat ook nog eens heel erg gewaardeerd wordt door de medebewoners uit de wijk en de gemeente. Kom vooral eens kijken of het misschien iets voor je is. Neem contact met ons op via info@wijkplatformwalburg.nl

De eerstvolgende vergadering is 5 september om 19:30u in de Vergulde Swean aan de Rotterdamseweg 53-55

Beoordeling Zet je ook in voor de wijk Walburg!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.