intocht canadezen 1 550 resized

Zangers gezocht voor THE ARMED MAN van KARL JENKINS

In het kader van 75 jaar herdenken zal op 19 april 2020 The Armed Man van Karl Jenkins uitgevoerd worden in de Bethelkerk in Zwijndrecht. Dit project is een samenwerking tussen Comité 4 en 5 mei Zwijndrecht, harmonievereniging Het Geklank des Konings en een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld projectkoor. Voor dit projectkoor zijn wij op zoek naar zangers!

Wij zoeken: sopranen, alten, tenoren en bassen.

We zullen 6 keer gezamenlijk repeteren, daarom is zangervaring en thuisstudie noodzakelijk. Voor de thuisstudie zijn oefenpartijen beschikbaar. Indien gewenst is het mogelijk hier extra ondersteuning bij te krijgen. De repetitiedata zijn: 4 en 18 januari, 1 en 15 februari, 14 en 28 maart. De generale repetitie is op zondagmiddag, 19 april.

Naast het concert op 19 april 2020, zullen delen uit de mis ook op 10 april (Goede Vrijdag) en op 4 mei (tijdens de herdenking op het Raadhuisplein) opgevoerd worden.

intocht canadezen 1 550 resized
foto is met dank aan de Historische Vereniging Zwijndrecht, De Vergulden Swaen

De kosten voor deelname bedragen € 10. Dit is exclusief de kosten voor de partituur. De partituur kan via het project besteld worden en kost € 20,00. Deze blijft na afloop van het project uw eigendom. Daarnaast is het mogelijk een vrijwillige bijdrage ten bestrijding van de kosten toe te voegen aan uw inschrijving.

Het projectkoor staat onder leiding van Jeanita van Eijsden met, tijdens de repetities, begeleiding op het orgel door onze repetitor, Niels Martin. Heeft u interesse, dan kunt u zich aanmelden via: 75jaarherdenken@jeanitavaneijsden.nl. De inschrijving sluit 1 december 2019.

Wilt u meer weten, ga dan naar https://jeanitavaneijsden.nl/the-armed-man-karl-jenkins/ of stuur dan uw vraag naar bovenstaand e-mailadres en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Foto is met dank aan de Historische Vereniging Zwijndrecht, De Vergulden Swaen

Beoordeling Zangers gezocht voor THE ARMED MAN van KARL JENKINS.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.