1b4b3820 retouched 115344541399183135115.

Your Health Spot helpt cursisten balans in leven terug te vinden

Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans in het leven even helemaal zoek is. Vanaf 2022 definieert zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie een burn-out als een werk gerelateerd fenomeen, veroorzaakt door stress op de werkvloer. Om er voor te zorgen dat al die stress niet doorslaat in lichamelijke en psychische klachten introduceert Your Health Spot de cursus ‘Breng balans in denken, voelen en doen.’ foto cabine9018865443652462292.

Het zes weken durende programma bevat onder andere ontspannings- en ademhalingsoefeningen en lessen onder begeleiding van een psycholoog. De psycholoog helpt om de belangrijkste knelpunten in kaart te brengen, waarna er met een actieplan aan haalbare oplossingen wordt gewerkt. Zo word je stap voor stap begeleid om je stress beter te managen en de balans in je leven terug te brengen.

Naast de psychische begeleiding bevat de cursus ook een lichamelijk ontspanningsprogramma.
Zes weken lang mogen de deelnemers gebruik maken van andullatie- en ozontherapie. Andullatietherapie is ontspanning met behulp van een massagematras en infrarood warmtepanelen. Door de warmte van de infraroodstraling wordt pijn bestreden en ontspannen de spieren. In de ozoncabine kun je heerlijk relaxen en krijgt het lichaam extra zuurstof wat voor een energieboost zorgt. Er is een gratis informatiebijeenkomst over deze cursus op vrijdag 25 oktober om 14 uur.

Meer informatie:
www.yourhealthspot.nl
078 – 612 55 49
info@yourhealthspot.nl

Beoordeling Your Health Spot helpt cursisten balans in leven terug te vinden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.