Winnaars Loud-voorronde Grote Prijs van Dordt

Zaterdagavond is met de voorronde LOUD de Grote Prijs van Dordt van start gegaan. Dit zijn de winnaars van deze ronde:

Jacklust

poster Grote Prijs van Dordt

De Rotterdamse punk/metalband overtuigde met hun energieke show de jury het beste en sleept daarmee een directe plek in de finale op 9 mei 2020 in de wacht. De finale vindt plaats in de Power Stage van Bibelot.

Jacklust maakt rauwe ‘sleazepunk’ die enigszins te vergelijken is met muziek van The Misfits en Pennywise. Ze brachten op 10 november hun 17-nummer tellende album ‘Hippopotomonstrosesquippedaliophobia’ uit.

M.A.G.
De Papendrechtse metalband M.A.G., kort voor ‘Metal Active Gases’, wist het publiek het beste te bespelen, won de dB-applausmeting en daarmee de publieksprijs. Deze mannen gaan met hun stevige sounds de halve finale in om daarin te strijden voor een finaleplek. Deze halve finale vindt plaats op zaterdag 11 april in de Popcentrale.

Prijzenpakket
De deelnemende bands hebben iets om hun best voor te doen: in de finale zijn er interessante prijzen te winnen die de carrière van artiesten een boost kan geven, zoals bijvoorbeeld festivaloptredens op Wantijpop, Big Rivers en Noordpark Festival, twee dagen studiotijd bij ProSound Studio, optredens in Bibelot en de Popcentrale, een promopakket met o.a. een backdrop, een professionele artist fotoshoot een interview met 3voor12 Dordrecht en nog veel meer!Beoordeling Winnaars Loud-voorronde Grote Prijs van Dordt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.