Overhandiging door dhr Tempelaar

Winkelcentrum Walburg overhandigt installatiecertificaten brandveiligheid aan gemeente Zwijndrecht

Zwijndrecht – Winkelcentrum Walburg voldoet qua brandveiligheid aan alle eisen van deze moderne tijd. Burgemeester Dominic Schrijer en wethouder Aaike Kamsteeg ontvingen vrijdag 9 juni 2017 de certificaten van de nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie en de nieuwe sprinklerinstallatie van de Vereniging van Onderhoud (VVO) van winkelcentrum Walburg.

Overhandiging door dhr Tempelaar
Overhandiging door dhr Tempelaar

Brand, iets waaraan we liever niet denken. Want zelfs een kleine brand kan al veel schade en leed aanrichten. Als het gaat om brandveiligheid van bijvoorbeeld een winkelcentrum als Walburg hebben eigenaren, winkeliers, het winkelpersoneel, de gemeente en Veiligheidsregio ieder hun verantwoordelijkheden.

Burgemeester Dominic Schrijer: “De certificaten van de nieuwe brandveiligheidsinstallaties winkelcentrum Walburg zijn ons officieel overhandigd door de VVO. Deze mijlpaal vergde de nodige extra investeringen. Voortschrijdende regelgeving en veroudering van installaties, maakte dat een upgrading brandveiligheid voor het winkelcentrum noodzakelijk was. Geïnitieerd door de gemeente en de Veiligheidsregio, is het project een gezamenlijke inspanning van alle betrokken partijen. Het project is tot een goed einde gebracht onder leiding van Ir.Jacob de Borst van Huygen Installatie Adviseurs. Winkelcentrum Walburg voldoet aan alle eisen van deze moderne tijd en is klaar voor de toekomst”.

Walburg voldoet aan alle modernste eisen voor brandveiligheid
De winkeliers in het winkelcentrum zijn verantwoordelijk voor de brandveiligheid, door de winkel bijvoorbeeld te voorzien van een brandmeldinstallatie, sprinklerinstallatie, een ontruimingsalarm, borden met een vluchtrouteaanduiding en draagbare brandblussers. Daarnaast is het aan het winkelpersoneel om op de hoogte te zijn van het ontruimingsplan. Waar zijn de nooduitgangen en hoe werkt de brandmeldinstallatie?

Beoordeling Winkelcentrum Walburg overhandigt installatiecertificaten brandveiligheid aan gemeente Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.