Bibelot

Willem ’t Hart viert single release in Bibelot

Dordrecht (Bibelot): Zaterdag 22 februari viert creative producer Willem ’t Hart in Poppodium Bibelot zijn eerste single release van ‘Seven Years’. Samen met het koor Soulshine en gastartiesten Lady Shaynah en MC JR brengt hij zijn jazzy, hiphop en electronica muziek ten gehore. Een unieke samenstelling die speciaal voor de release door Willem is opgezet.

Dertigkoppig koor en twee gastartiesten
Willem ’t Hart kruipt zelf achter de toetsen van zijn synthesizers. Hierbij wordt hij versterkt door het dertigkoppig koor Soulshine uit Dordrecht en twee gastartiesten. Artiesten Lady Shaynah (bekend van het huidige seizoen van The Voice of Holland) en MC JR vullen het koor en Willem aan.Bibelot

Seven Years
Deze avond staat in het teken van zijn eerste single ‘Seven Years’. De single gaat gepaard met een bijzondere zwart-wit videoclip die speciaal in IJsland is opgenomen. De vluchtigheid van het leven vormde de inspiratie voor de single. Het verbaast Willem wat er in zeven jaar in iemands leven gebeurt en hoe doorslaggevend dit kan zijn. “In zeven jaar kom je erachter wat je wil doorzetten en wat niet”, aldus Willem ’t Hart. Bijzondere carrière De 25-jarige Dordtenaar reisde de afgelopen jaren de hele wereld af voor zijn modellencarrière.

Ook is Willem een bekend gezicht in de Dordtse muziekwereld.
Als toetsenist vulde hij menig Dordts bandje aan. In 2019 stort hij zich op zijn grote liefdes: muziek en synthesizers. Afgelopen jaar was Willem ‘t Hart tweemaal sessiemuzikant bij Gregory Porter en was te zien met Kay Slice in De Wereld Draait Door.

Ticketinformatie
Tickets kosten €5,-. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180.

Beoordeling Willem ’t Hart viert single release in Bibelot.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.