Wijkpreventie Zwijndrecht kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, iets voor u?

Wijkpreventie Zwijndrecht! Ook iets voor u?

Wijkpreventie Zwijndrecht zoekt voor alle wijken serieuze mensen die mee willen werken aan een nog veiligere Gemeente Zwijndrecht, en minimaal 1 keer in de maand mee kunnen lopen (het liefst vaker zelfs).

Misschien heeft u ze al zien lopen in Zwijndrecht, de wijkpreventieteams in Nederhoven, Walburg, Heerjansdam, Kort Ambacht en Noord. Gewoon bewoners uit de buurt die veiligheid en leefbaarheid belangrijk vinden in hun wijk. Zij zijn de ogen en oren van de politie en de gemeente.

Een wijkpreventieteam zet zich in voor een wijk waarin bewoners fijn en veilig kunnen wonen. Wijkpreventie is er om het veiligheidsgevoel te verbeteren en de criminaliteit terug te dringen. Voor en door bewoners, in samenwerking met de politie en de gemeente.

Wijkpreventie Zwijndrecht kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Interesse! U mag altijd contact opnemen via info@wijkpreventie.nl of als u mensen ziet lopen tijdens de ronde kunt u hen aanspreken en krijgt u alle info die u hebben wilt. Ook kunt u kijken hoe Wijkpreventie functioneert door vrijwillig een ronde mee te lopen met het team in uw eigen wijk, dan kunt u zien of het iets voor u is.

Wijkpreventie Zwijndrecht kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, iets voor u?
Wijkpreventie Zwijndrecht kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, iets voor u?


Beoordeling Wijkpreventie Zwijndrecht! Ook iets voor u?.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.