Week van de Veiligheid Zwijndrecht

Van 10 tot en met 16 oktober 2016 (week 41) is de Week van de Veiligheid. Deze week staat in het teken van veiligheid. Programma Week van de Veiligheid 2016 Zwijndrecht

Week van de Veiligheid Zwijndrecht
Week van de Veiligheid Zwijndrecht

Maandag 10 oktober Start Week van de Veiligheid Burgemeester Dominic Schrijer geeft op maandag 10 oktober het startsein voor de Week van de Veiligheid met het onthullen van de verlichting bij een achterpad in de wijk Heer Oudelands Ambacht. De verlichting is aangelegd deels met subsidie van de gemeente. Met verlichting worden achterpaden en brandgangen minder interessant voor dieven en inbrekers.

Woensdag 12 oktober: Stop fietsendiefstal en auto-inbraak Op woensdag 12 oktober, vanaf 12.00 uur, komt het Promotie- en Graveerteam tegen Fietsendiefstal samen met burgemeester Schrijer tips geven en fietsen graveren bij winkelcentrum Walburg. Vanaf 18.00 uur is de politie aanwezig op sportcomplex Bakestein om te flyeren en tips te geven tegen auto-inbraak.

Donderdag 13 oktober: Burgernet en Wijkpreventie Het promotieteam van Burgernet is donderdag 13 oktober vanaf 10.00 uur aanwezig op de weekmarkt bij winkelcentrum Walburg. Wilt u weten hoe Burgernet werkt en u aanmelden als deelnemer? Kom dan langs bij de speciale Burgernettent op de markt bij Walburg. Ook vrijwilligers van het wijkpreventieteam zijn aanwezig om informatie te geven over wat wijkpreventie doet.

Beoordeling Week van de Veiligheid Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.