Wampie van Arkel, familierechtadvocaat en scheidingsmediator

Ondernemer van de maand: Wampie van Arkel

“Mijn naam is Wampie van Arkel, ik ben familierechtadvocaat en scheidingsmediator.

Wampie van Arkel, familierechtadvocaat en scheidingsmediator
Ondernemer van de maand: Wampie van Arkel
Foto: Mary-Ann Struijk – Fotostudio POPpictures

Mijn drijfveer is om in ieder scheidingstraject te proberen te komen tot een regeling en weg te blijven bij een strijd. De belangen van beide partners en hun kinderen zijn daarmee beter gediend denk ik.

Ik ondersteun scheidende ouders zo goed mogelijk bij het krijgen van een werkbare relatie als ouders. Daarbij vind ik het belangrijk dat de kinderen ook een stem krijgen in de regeling die over hen wordt getroffen.

Vaak sta ik ondernemers bij die scheiden en/of hun partner. In dat geval streef ik naar een duurzame financiële regeling voor beide partners. Van belang is dat de ondernemer zijn of haar onderneming kan voortzetten en ook de belangen van eventuele compagnons of werknemers in acht genomen worden.

Verder is het voor de andere partner zinvol om inzage te krijgen in de cijfers zodat ook echt voor beide partners inzichtelijk wordt wat de mogelijkheden en beperkingen zijn.

Mijn doel is dat ieder het eigen leven weer zo snel en zo goed mogelijk op de rit kan krijgen. Soms is dat niet makkelijk, maar geeft veel voldoening als het uiteindelijk wel lukt.

Meer informatie op http://www.vanarkelfamilierecht.nl/

Ondernemer van de maand is opgezet in samenwerking met Mary-Ann Struijk van Fotostudio POPpictures Maandelijks plaatsen we een ondernemer uit Zwijndrecht en omstreken in the picture.

 

 

 

Beoordeling Ondernemer van de maand: Wampie van Arkel.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.