Geode Zwijndrecht

Waar is chrisjewierook op 17 november

Zaterdag 17 november is er weer de Geode mineralen beurs in het Develstein college aan de Develsingel.

Ook al is het de zevenennegentigste niks nieuws zal je als redactielid opmerken. Toch is er dit jaar wel opvallend een deelnemer afwezig namelijk Chrisjewierook .

De beurs blijft daarmee nog steeds gewoon op niveau maar Chrisje met al zijn rariteiten zoals hij dat zelf noemt kan er niet bijzijn.

Sinds Geode in de jaren zeventig begon in de Vonkenberg komt Chrisje voorbij en na de jaren in Walburg waar hij altijd hielp met de opbouw is hij sinds de verplaatsing naar Develstein altijd een vaste gast als standhouder.

Chrisje specialiseerde zich in de alternatieve hoek van de mineralen wereld waarin veel soorten van gebruik in de diverse spirituele stromingen tot zijn kennis behoort.

Ik specialiseer mij in spiegeltjes en kraaltjes riep hij regelmatig opende beurs.

Velen kenden chrisjewierook ook van zijn eigen wierook merk wat hij daar ook altijd verkocht ( en nog steeds vanuit zijn huisadres)

Hij vormt op de beurs dan ook altijd de vrolijke noot en ondanks zijn geouwehoer naar collega s is hij bij hun nog steeds een graag geziene gast. Gratis humor en gezelligheid is een slogan die te lezen viel op zijn  tafel.

Drie weken geleden meldde hij zich bij dokter met zijn klachten en nu revalideert hij van zijn open hart operatie.

Voorafgaand aan die operatie regelde hij nog even de publiciteit campagne voor Geode. Chrisje grossiert in verhalen en anekdotes over Geode en ondertussen reeds vele overleden voorzitters en andere bestuurs- en gewone leden.

Zelfs over de tentoonstelling over kwartsen weet hij met humor te vertellen in combinatie met zijn operatie. In het ziekenhuis moesten de zusters hem meerdere keren manen tot rust omdat hij weer  te enthousiast bezig was.
Het gekke is dat hij naast de zogenoemde kraaltjes en spiegeltjes de meest bijzondere mineralen op tafel toverde.

Geode als beurs is dik de moeite waard om te bezoeken zaterdag 17 november van 10/ 17 en vraag je naar chrisjewierook dan zullen er bij voldoende standhouders direct een kwartje vallen en verhalen verteld worden.

Wie is Chrisje wierook ? Eigenaar van de Lingam, Fifth Dimension, raadslid in Zwijndrecht bestuurslid vereniging piramiden.

Namens
Geode
Chris Moorman

Verstuurd vanaf mijn iPadBeoordeling Waar is chrisjewierook op 17 november.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.