VVGZ

VVGZ begint na de zomervakantie met meisjesvoetbal

In navolging van enkele regioclubs zet VVGZ hiermee een eerste stap naar het opzetten van een latere meisjes academie. Vanaf komend seizoen zijn meisjes dus van harte welkom om op sportpark De Noord te komen voetballen.

Groei
Met het EK voor vrouwen deze zomer in Nederland en de al ingezette groei van meisjes-/damesleden bij de KNVB – steeds meer meisjes spelen al in de jeugd van VVGZ – speelt VVGZ in op de behoefte. Deze behoefte zal er ook regionaal/plaatselijk zijn.
Maatschappelijke functie

VVGZ speelt al jaren met de gedachte om met meisjesvoetbal te starten. Nu is het dan eindelijk zo ver. VVGZ kan straks ook meisjes perspectief bieden en wil starten in de leeftijdscategorieën voor meisjes van 5 tot en met 11 jaar. Later hoopt VVGZ ook meisjesvoetbal voor de hogere leeftijdsgroepen te kunnen faciliteren.

Danny Mulder – hij is naast hoofdtrainer van VVGZ momenteel ook verantwoordelijk voor meisjes onder 14 bij de KNVB – is ambassadeur van het meisjesvoetbal bij VVGZ. VVGZ vervult regionaal een maatschappelijke functie. Daarom is het zo belangrijk dat ook meisjes op het mooie Noordpark terecht kunnen om te voetballen’’, aldus Mulder.
Meetrainen?

Ook tijdens de jaarlijkse Kick-Off bij VVGZ (dit jaar op vrijdag 22 september) kunnen geïnteresseerde meisjes al meedoen. Meer informatie over deze Kick-Off is direct na de zomervakantie te vinden op deze website. Wil je na de zomervakantie een keer meetrainen bij VVGZ, je direct aanmelden, of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar meisjesvoetbal@vvgz.nl

Beoordeling VVGZ begint na de zomervakantie met meisjesvoetbal.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.