Vrijwilligersavond 'From Me To You' is donderdag 23 november 2017 in Spektakel, Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht

Vrijwilligers onmisbaar voor de samenleving

Zwijndrecht – Vrijwilligers zijn belangrijk in onze samenleving. Er gebeurt in de gemeente Zwijndrecht ontzettend veel dankzij de vrijwilligers die zich inzetten voor hun medemens, meehelpen activiteiten te organiseren of helpen bij bijvoorbeeld het vele werk dat binnen een vereniging verzet moet worden. Het gemeentebestuur is ontzettend trots op alle vrijwilligers binnen de gemeente en nodigt hen als dank voor hun inzet uit voor een sfeervolle avond op 23 november 2017.

Bent u vrijwilliger dan bent van harte welkom op deze sfeervolle avond met een concert van The Beatles Revival Band uit Praag, een workshop Smartlappen Zingen onder begeleiding van zanger/gitarist Randy Derkhof én van oud-Hollandse spelletjes, gezelligheid en hapjes en drankjes. Graag wel even aanmelden, zie verderop.

Programma From Me To You
19.30 tot 20.00 uur: Inloop met koffie, thee & lekkers
20.00 tot 20.15 uur: Opening en welkom door wethouder Jolanda de Witte
20.15 tot 22.45 uur: Het Programma, met als rode draad: Muziek van vroeger!
22.45 tot 23.00 uur: The End. Tijd om naar huis te gaan, maar niet zonder Goodiebag!

The Beatles Revival
The Beatles Revival Band uit Praag komt naar Zwijndrecht! Deze band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaarsfeest van Queen Elizabeth.
De reden van de toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles.. Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. Een concert vol swingende hits, die jong en oud zullen waarderen!

Smartlappen Zingen
Onder begeleiding van zanger/gitarist Randy Derkhof halen we oude (muzikale) herinneringen op. Zing mee met de lekkerste smartlappen én leer een stukje over de geschiedenis van het ontstaan van de smartlap. Pas op, het kan gezellig worden!

Oud Hollandse gezelligheid
Wanneer de ene helft van de gasten zich vermaakt bij The Beatles Revival, vermaakt de andere helft zich met het zingen van Smartlappen aan de hand van songteksten. Maar er is ook ruimte voor een oud Hollands spelletje of gewoon om met elkaar bij te praten.

Vrijwilligersavond ‘From Me To You’ is donderdag 23 november 2017 in Spektakel, Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht. Inloop 19.30 uur. 20.00 uur start het programma en duurt tot 23.00 uur.
Aanmelden: cultuur@zwijndrecht.nl indien u niet beschikt over mail via het directe telefoonnummer van afdeling MO: (078) 770 2697

Vermeld daarbij uw naam en bij welke organisatie u actief bent.
Informatie: www.zwijndrecht.nl De avond is specifiek bedoeld voor vrijwilligers (geen introducees) Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 16 november.

Vrijwilligersavond 'From Me To You' is donderdag 23 november 2017 in Spektakel, Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht
Vrijwilligersavond ‘From Me To You’ is donderdag 23 november 2017 in Spektakel, Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht

Beoordeling Vrijwilligers onmisbaar voor de samenleving.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.