Vrijdag 28 augustus Grand Finale bij Z.V.V. Pelikaan

Zwijndrecht, 23 augustus 2020 De Augustus Voetbalmaand bij Z.V.V. Pelikaan zit er bijna op en is een groot succes. De enthousiaste reacties van de kinderen en de ouders is zo groot, dat het evenement volgend jaar hoogstwaarschijnlijk op herhaling gaat! Een grote hoeveelheid vrijwilligers van Z.V.V. Pelikaan heeft deze succesvolle maand mogelijk gemaakt.

Maar eerst is er op vrijdag 28 augustus de Grand Finale van deze zonovergoten voetbalmaand. Het programma voor de jeugd van 6 t/m 15 jaar is dan in de ochtend Freestyle Spelen o.l.v. Panna Knock Out met 10 verschillende onderdelen waaronder een pannakooi, voetbaldarts, FIFA ‘targets’ en 3×3 toernooi. Ook vrijdag krijgen de kinderen weer een lunch mogelijk gemaakt door Jumbo en zoals altijd verzorgd door Denny en Rowena Fransen, die er ook alle andere dagen voor hebben gezorgd, dat alles piekfijn in orde was. En Marco van der Wulp zal weer voor het overheerlijke fruit zorgen.

Hierna zal de dag worden afgesloten met spel op muziek en een grootse Disco verzorgd door DJ Karim!Voor deze spetterende afsluiter kun je je nog steeds opgeven, want hoe meer kinderen er plezier kunnen hebben des te beter! En de ouders mogen natuurlijk ook een kijkje komen nemen – wel met inachtneming van de geldende corona regels. De kinderen die zich vrijdag aanmelden krijgen het eerste halfjaar het lidmaatschap van Z.V.V. Pelikaan, hoe leuk is dat!?

P.S. Graag even opgeven voor deze Grand Finale (registratie noodzakelijk vanwege corona) via algjvoorz@vvpelikaan.nl o.v.v. je naam en leeftijd. Je krijgt dan een formulier met nog wat vragen. Start 10:00 uur; aanwezig om 09:45.

DJ Karim

Beoordeling Vrijdag 28 augustus Grand Finale bij Z.V.V. Pelikaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.