Vrijdag 16 juni organiseert Christelijk Kindcentrum Impuls de jaarlijkse Zomermarkt

Vrijdag 16 juni organiseert Christelijk Kindcentrum Impuls de jaarlijkse Zomermarkt! Een moment om gezellig met elkaar het schooljaar af te sluiten en waar groep 8 haar waren verkoopt voor hun afsluitende uitje.

Goed doel
Dit jaar verbinden we een goed doel aan de Zomermarkt. Met het geld dat we inzamelen wordt het kleuterplein voorzien van een nieuw speeltoestel. Om dit te realiseren hebben we een aantal leuke activiteiten voor zowel jong als oud in petto!
Gedurende de gehele Zomermarkt vindt op het grote plein een heuse foodmarket plaats waar groep 8 de kinderen schminkt, van alles verkoopt en waar ook saté, friet, hotdogs en genoeg drankjes te koop zijn.

Tijdens het nuttigen van een drankje of een hapje kan iedereen genieten van de acties op het boomstamspel. Welke durfal gaat proberen overeind te blijven op het boomstamspel?
Voor de (aller)kleinsten staat er een springkussen op het kleuterplein en kan er gegrabbeld worden. Of kunnen de kids met hun BFF op de foto?

Maar dat is nog niet alles!!
VVGZ geeft een voetbalclinic, Diamond Gym leert jong en oud wat boksen is, kunnen de ouderen een Ierse dans en de kleintjes een kinderdans workshop volgen bij Dansant dans- en balletschool. Er zijn drie rondes van 20 minuten per workshop, dus wees er snel bij want op=op!!

Veiling
En dan hebben we nog een laatste verrassing …. een Veiling gesponsord door lokale ondernemingen!!
Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur Start Impuls Zomermarkt
16.30 uur Workshop ronde 1
17.00 uur Veiling
17.15 uur Workshop ronde 2
18.00 uur Workshop ronde 3
19.00 uur Einde Impuls Zomermarkt

Veiling o.a. sponsored by: HEMA, Intertoys, Jeda Flowers, Voorwinden, Meester Design Store, Zomerlust, Administratie- en Adviesbureau R.J. Schiedon, Mooladhara, CuliNESSE 2017 (en nog vele meer)

Beoordeling Vrijdag 16 juni organiseert Christelijk Kindcentrum Impuls de jaarlijkse Zomermarkt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.