Kindcentrum Margriet aan de H. Lipperheystraat 1 in Zwijndrecht.

vrijdag 12 mei a.s. organiseert Chr. Kindcentrum Margriet een grote voorjaarsmarkt

Zwijndrecht – Op vrijdag 12 mei a.s. organiseert Chr. Kindcentrum Margriet een grote voorjaarsmarkt. De school, die onlangs als eerste school in de Drechtsteden het vignet ‘Gezonde school’ ontving, heeft dringend behoefte aan nieuwe speeltoestellen omdat de weinige speeltoestellen die er nog zijn aan vervanging toe zijn.

Volgend schooljaar moet n.l. het plein worden opgehoogd maar er is niet genoeg geld om nieuwe speeltoestellen aan te schaffen. Kindcentrum Margriet probeert op diverse manieren geld in te zamelen. Zo is er al een kledingverkoopavond geweest; houden de kinderen een sponsorloop en worden er door de diverse groepen leuke acties georganiseerd.

Ter afsluiting van deze actie organiseert de school een grote voorjaarsmarkt waar van alles is te doen. Zo zijn er verschillende spellen voor jong en oud zoals: Splash de rat, ski’s lopen, touwtrekken, blik werpen, enz. en er is een springkussen. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken, een tattoo laten zetten, haren invlechten en verven, op de foto moet Chloë van Chloës toverkast en nog veel meer. Er is ook een professionele fotografe aanwezig die mooie portretfoto’s van kinderen maakt. Leuk cadeau voor Moederdag!

Daarnaast is er een foodcourt met heel veel lekkere, vers bereide, internationale gerechten maar ook aardappelspiesen, verse loempia’s, suikerspinnen en een ranjakoe. Maar ook voor een lekker bakje koffie met iets lekkers kunt u hier terecht.

Op de markt, die over het hele plein zal zijn, zijn er mooie perkplanten te koop. Er is een kraam met verse aardbeien, tweede hands spullen en kleding, een kraam met professionele schoonmaakspullen, beschikbaar gesteld door een schoonmaakbedrijf, een echte snoepkraam en nog veel meer.

Het is ook mogelijk om als een echte VIP een rondje met een knalroze limousine te maken door Zwijndrecht. Als klap op de vuurpijl zal elk half uur het rad van fortuin draaien met heel veel grote en kleinere prijzen die beschikbaar zijn gesteld door locale ondernemers. Er zullen ook speciale kinderrondes worden gedraaid met kinderprijzen en een superronde waar echt grote prijzen te winnen zijn.

De voorjaarsmarkt wordt gehouden vrijdagmiddag 12 mei a.s. van 14.30 uur tot 18.30 uur in en om Kindcentrum Margriet aan de H. Lipperheystraat 1 in Zwijndrecht.

Kindcentrum Margriet aan de H. Lipperheystraat 1 in Zwijndrecht.
Kindcentrum Margriet aan de H. Lipperheystraat 1 in Zwijndrecht.

 

Beoordeling vrijdag 12 mei a.s. organiseert Chr. Kindcentrum Margriet een grote voorjaarsmarkt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.