Vivera Sport

Vivera Sport

Zwijndrecht – Een leuke manier om kennis te maken met verschillende beweegactiviteiten’ aldus de deelnemers van Vivera sport, die de afgelopen 7 weken mee hebben deelgenomen en zo kennis hebben kunnen maken met 7 verschillende sportactiviteiten van diverse beweegaanbieders.

Vivera Sport
Een leuke manier om kennis te maken met verschillende beweegactiviteiten’ aldus de deelnemers van Vivera sport

De aftrap van Vivera Sport werd gegeven door gymnastiekvereniging O&O die een gemixt aanbod liet zien van Pilates en sport en spel, waarbij het fanatisme van de deelnemers al goed te zien was. Op 16 maart stond het Fithockey van H.C. Derby centraal, opgevolgd door Walking Football van Z.V.V. Pelikaan die de week erop volgde.

Hierbij waren extra deelnemers aanwezig aangezien de mannen van het Walking Football gezellig meededen. Bewegen met fysiotherapie de Lus stond op 30 maart op de planning waarbij de deelnemers verschillende spierversterkende oefeningen gedaan hebben. Vivera sportcoach Johan die de lessen bij de Hooge Nesse verzorgt heeft op 6 april een looptraining gegeven en de apparaten van de Hooge Nesse nagebootst. De week daarna was Fit For 45+ aan de beurt.

Tijdens deze reguliere les wordt er elke week een andere sport beoefend. De deelnemers van Vivera Sport hebben tijdens de training kennis gemaakt met volleybal. De kennismaking met Koersbal van Diverz was een leuke afsluiter van de lessenreeks. Na elke training werd er gezellig nagepraat onder het genot van een bakje koffie of thee in de keuken van Hart van Meerdervoort.

De deelnemers zijn vanaf de eerste les een gezellige groep en weten elkaar te enthousiasmeren tijdens de activiteiten. Het merendeel van de deelnemers geven aan door deze lessenreeks zijn/haar sport gevonden te hebben en bij reguliere trainingen aan te sluiten.
De sportaanbieders geven aan dat zij Vivera Sport een leuke manier van kennismaken met diverse sporten te vinden. Zeker voor mensen die geen idee hebben welke mogelijkheden er in Zwijndrecht zijn is dit een laagdrempelige manier en kunnen zij proeven van allerlei beweeg en sportactiviteiten, waarna de stap naar een activiteit kleiner wordt.

Alle sportaanbieders en deelnemers bedankt voor jullie inzet en gezelligheid! In het najaar gaat er een nieuwe lessenreeks van Vivera Sport van start.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de Vivera sportcoaches via: www.facebook.com/ViveraZwijndrecht of www.viverazwijndrecht.nl/sport. Contact opnemen met de Vivera sportcoaches kan via: 078-6450039 of viverasportcoach@hattricksport.nl

 

Beoordeling Vivera Sport.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.