Vivera leefstijlmarkt op zaterdag 30 september!

Vivera leefstijlmarkt op zaterdag 30 september!

Op zaterdag 30 september organiseren de Vivera Sportcoaches voor de tweede keer de Vivera leefstijlmarkt van 10.00-13.00 uur in het Spektakel aan het Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht. Naast de leefstijlmarkt kunnen bewoners binnen Zwijndrecht van 60 jaar en ouder zich aanmelden voor de fit-test.

Gezellige markt
De Vivera leefstijlmarkt bestaat uit kraampjes die in het teken staan van een gezonde leefstijl. U kunt onder andere advies krijgen over beweging en voeding. Op de leefstijlmarkt vindt u namelijk verschillende sportaanbieders, welzijnsorganisaties, voedingsdeskundigen. Plezier en gezelligheid staan deze dag centraal

Fittesten
Om een goed beeld te krijgen van de eigen fysieke gesteldheid kunt u wanneer u 60 jaar of ouder en woonachtig in Zwijndrecht bent, deelnemen aan de fit-test. Deze fit-test geeft u een betrouwbaar inzicht in uw conditie, kracht en flexibiliteit. Na het deelnemen van de test komt er een uitdraai van de resultaten die uw persoonlijke beweegadvies vormen. Wilt u graag meer informatie of deelnemen aan de fit-test? Meld u dan aan via onderstaande gegevens.

De sportcoaches helpen u graag op weg om te gaan of te blijven bewegen. Plezier en bewegen op eigen niveau staat hierbij voorop

Loopbaanbus: praktische tips over werk
Nieuw is dit jaar de Loopbaan bus, die geparkeerd zal staan voor het Spektakel. In deze bus is er een loopbaanadviseur aanwezig. Deze is gespecialiseerd in het adviseren van 50-plussers over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid.
Zij geven praktische tips over hoe je aan het werk kunt blijven, hoe je werk kunt vinden, waar de banen voor 50-plussers te vinden zijn, welke veranderingen er zijn op de arbeidsmarkt en hoe je een gezonde en vitale speler op de arbeidsmarkt kunt blijven tot aan je pensioen.
In en om de bus geven houden we korte individuele loopbaangesprekken en mini-workshops.
Iedereen is welkom en geen vraag is te gek.

U bent van harte welkom op de Vivera Leefstijlmarkt! De toegang is gratis.
Graag tot dan!

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op met:
Kirsten Bots en Sandra van den Assem (Vivera Sportcoaches)
FB: www.facebook.com/ViveraSportcoach
@: viverasportcoach@hattricksport.nl
T: 078-6450039

Vivera leefstijlmarkt op zaterdag 30 september!
Vivera leefstijlmarkt op zaterdag 30 september!

 

Beoordeling Vivera leefstijlmarkt op zaterdag 30 september!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.