DeWolff

Vier Bibelot artiesten genomineerd voor Edison Awards

De Edison is de oudste muziekprijs van Nederland en is vergelijkbaar met de Amerikaanse Grammy Awards. Maar liefst vier artiesten die naar Bibelot komen zijn genomineerd voor de Pop Edisons. Dit jaar tussen de nominaties: Douwe Bob, Wende, EUT en DeWolff.

EUT voor beste ‘Nieuwkomer’
In 2017 bracht EUT de single ´Supplies´ uit en werd de band benoemd tot 3FM Talent. De nominatie in de categorie ‘nieuwkomer’ is het resultaat van een succesvolle deelname aan de Popronde (meest geboekte band) en een indrukwekkende performance op Noorderslag.
Op donderdag 20 december treedt EUT op in Bibelot.

DeWolff
EUT-credit Jonny Ladeur

DeWolff in de categorie ‘Rock’
DeWolff is een ode aan sixties/seventies grootheden als Deep Purple, Focus en The Allman Brothers en tegelijkertijd de nieuwe evolutionaire tak. Vanwege een succesvolle carrière is de band nu genomineerd in de categorie ´Rock´.
Op vrijdag 4 januari treedt DeWolff op in Bibelot.

DeWolff
Ruby van den Brink foto Wende

Douwe Bob en Wende tweemaal genomineerd
Douwe Bob en Wende maken beide kans op twee Edisons. Douwe Bob bracht dit jaar een nieuw album uit. Op dit album laat hij muzikaal gezien een hele andere kant van zichzelf zien. Dit resulteert in nominaties bij de categorieën ‘Beste Album’ en ‘Pop’.

DeWolff
1. DeWolff 2018 -2_by Satellite June

Op vrijdag 22 maart treedt Douwe Bob op in Bibelot.
Onlangs bracht Wende Sneijders haar eerste Nederlandstalige album ‘Mens’ uit. Haar werk werd al eerder bekroond met talloze nationale en internationale prijzen, waaronder twee Edisons en de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste theaterlied. Nu maakt ze kans op twee Edisons in de categorieën ‘Nederlandstalig’ en ‘Beste Album’.
Op vrijdag 19 april treedt Wende op in Bibelot.

Douwe Bob
Douwe Bob

Ticketinformatie
Wil je deze talenten live zien? Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110.

Beoordeling Vier Bibelot artiesten genomineerd voor Edison Awards.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.