CKV Albatros officieel

Vernieuwde Sportcomplex Develstein wordt op 23 september geopend

Zwijndrecht (18 september 2017) – Nadat gedurende de zomer vrijwel alle infrastructuur van Sportcomplex Develstein is vervangen, wordt het vernieuwde complex zaterdag 23 september officieel geopend. Om 10:00 uur wordt het complex van sportverenigingen sv Conventus en CKV Albatros officieel door een Zwijndrechtse wethouder geopend.

CKV Albatros officieel
Foto-credit: Linda Dijk / sv Conventus

Gedurende de zomer is het Sportcomplex Develstein sterk onder handen genomen. Zo zijn alle kunstgras korfbalvelden en het asfalt handbalveld vervangen, zijn er nieuwe materiaalhokken gebouwd, lichtmasten vervangen en verder veel verbeteringen doorgevoerd.

Inmiddels zijn op alle velden de eerste thuiswedstrijden al gespeeld, maar met een groots openingsfeest wordt er op 23 september officieel bij stilgestaan. Tijdens dit openingsfeest is er een volledig thuisprogramma op de sportvelden en zijn er voor de jongsten twee springkussens. Daarnaast is Stichting JOGG tijdens deze dag vertegenwoordigd, waarbij drinkwater en fruit verkrijgbaar zijn om naast sporten ook het eten van fruit te promoten.

CKV Albatros officieel
Foto-credit: Linda Dijk / sv Conventus

Naast de hand- en korfbalsport is er tijdens deze dag ook aandacht voor de senioren. Het complex is ook uitgebreid met drie jeu de boulesbanen, waar lekker een balletje kan worden gegooid.

Voor iedereen die de hand- en korfbalsporten willen leren kennen is deze dag een ideale kennismaking! Iedereen is welkom bij het openingsfeest van Sportcomplex Develstein.

Beoordeling Vernieuwde Sportcomplex Develstein wordt op 23 september geopend.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.