Verhage Walburg en Verhage Kort Ambachtlaan

Verhage in Winkelcentrum Walburg is dit jaar de nummer 2 van de Cafetaria Top 100. Dikke pluim voor Marriëlle en Richard en het gehele team van Verhage Walburg én Verhage Kort Ambachtlaan namens ons allemaal in Zwijndrecht.
Verhage in Winkelcentrum Walburg
Verhage in Winkelcentrum Walburg

Tijd om deze 2 zaken eens in het zonnetje te zetten. En te laten merken dat we heel trots zijn op deze 2 zaken in Zwijndrecht en omstreken.. (Verhage Kort Ambachtlaan is op plaats 26 geëindigd)

Immers: Wie kent ze nu niet de twee welbekende vestigingen van Verhage in Zwijndrecht Verhage Kort Ambachtlaan

Opgericht op 1 juni 1991 en Verhage Walburg Geopend in 1994. De één noemt het een winkel de ander een Cafetaria, fast food restaurant, patatzaak of snackbar enz. Feit is dat wel er allemaal wel eens wat gehaald en of gegeten hebben in de afgelopen 25 jaar.

Verhage Kort Ambachtlaan
Verhage Kort Ambachtlaan

Zoals bijv: Verhage Walburg én Verhage Kort Ambacht! Waarom? Omdat ze altijd alles in t werk zullen stellen om het de gasten naar de zin te zullen maken maar óók omdat ze extreem maatschappelijk betrokken zijn bij zowel de Zwijndrechtse bevolking maar ook bij mensen / kinderen met een beperking / chronische ziekte / ongeneeslijke ziekte.

Voor hun inzet bij de organisatie van Halloween Paasspeurtocht bij de Kinderboerderij De Kiboe-hoeve Zwijndrecht en hun inzet plus sponsoring bij de intocht van Sinterklaas en zo nog meer. Zulke mensen hebben we hard nodig in Zwijndrecht en in de maatschappij.

Verhage Kort Ambachtlaan (Winkelplein Kort Ambacht)
Kort Ambachtlaan 135
3333 EK ZWIJNDRECHT
078-6123732
www.facebook.com/verhagekortambacht
http://kortambacht.verhage.nu

Verhage Walburg Winkelcentrum Walburg)
Biesbos 6
3332 EC ZWIJNDRECHT
078-6120205
www.facebook.com/Verhagewalburg
http://walburg.verhage.nu/

Beoordeling Verhage Walburg en Verhage Kort Ambachtlaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.