FB IMG 1631641524939

Veerplein Food en Fondue laat weten niet met QR code controle mee te willen doen

Zwijndrecht 14 september 2021– Verschillende horeca hebben al laten weten niet mee te willen doen aan de QR controle die hoogstwaarschijnlijk ingevoerd gaat worden. Ook in Zwijndrecht beginnen tegenstemmen te klinken.

De uitbaters van het Veerplein Food en Fondue laten via sociale media weten niet mee te willen doen. ”Ook wij willen vandaag duidelijk maken dat wij niet mee willen doen aan de QR controle in de horeca per 25 september. Wij hebben daarom besloten dat we niemand willen uitsluiten bij de deur

We hebben een verschrikkelijke rot periode achter de rug en likken na een fantastische zomer nog steeds onze wonden. Met het stopzetten van de steun, het blijven verlengen van een specifieke opgelegde sluittijd en het uitrollen van een QR controle systeem gaat de overheid een stap te ver.

Het kan niet zo zijn dat heel het land van het slot gaat en wij een bepaalde groep moeten overtuigen van een vaccin. Dat is niet aan ons. Geen steun betekent ook geen maatregelen.

Bij ons blijft iedereen welkom! Ook na 25 september. Wij adviseren andere horeca zich ook uit te spreken vóór de persconferentie. De QR controle voor bijv. de horeca moet van tafel. Wij geloven niet dat handhaving en politie achter dit besluit staan. Er is al maanden geen handhaver of politie te vinden en wij concluderen dan ook dat opgelegde maatregelen buiten proportioneel zijn.

Beloon ondernemers die een stap nemen in herinrichting, innovatie en frisse lucht. Hou op met van ons een politieagent te maken.

We trekken hier een lijn en hopen dat de andere (Zwijndrechtse) Horeca dit geluid ook laat horen.”

Gemiddelde score: 4.6 uit 5 (10 stemmen)
5 sterren
9
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
1
fotoholland

eindelijk verstandige mensen

Top dat je niet mee gaat in de waanzin van de corona app en QR code maatregelen.
Nederland heeft genoeg geleden onder een politieke druk lees dictatuur om iedereen te vaccineren.
Waarom schrijf ik dit wel om de volgende reden die en waar ik zelf deel van mocht uitmaken.
Toen mijn moeder corona kreeg en doodziek op bed lag werd mij gevraagd mijn moeder die in haar eigen ontlasting lag uit bed te halen en naar een Ziekenhuis te brengen.
Dit weigerde te ik een dag later werden ik toen ze zou worden opgehaald opgebeld of ik mee kon helpen om mijn zieke moeder van 89 op de brancard te helpen dat Schelde weer een beschermend pak.
Dus alles ten spijt leef ik nog steeds en ben nooit ziek geworden.
Dus QR code of niet zelf onder mensen van justitie .politie en wie al die hand haven begint men toch in te zien(gelukkig maar) dat dit spel niet geheel zuiver is en er een behoorlijk luchtje aanhangt.
Want als corona zo besmettelijk was waarom vroeg men dan via de huisarts om mijn moeder zelf in het ziekenhuis te brengen en op de ambulance brancard te helpen dit geeft al aan dat er iets niet klopte

9 maanden geleden
Rianne

Acceptatie

Ik snap het volkomen en zolang je de gevolgen accepteert is dat prima. Maar dus niet geen piepen als je boetes krijgt.

10 maanden geleden
Jolanda Stok

geweldig

Elke horeca ondernemer zou hier aan mee moeten werken, wordt steeds gekker in dit land.

10 maanden geleden
Petra

Top!

10 maanden geleden
Adrie

Hopen dat alle hore catijgers met jullie meedoen .Jullie zijn toppers

10 maanden geleden
Marcel

Superrrrrrrr

Goed dat jullie hier niet aan meewerken.
Laat de horeca en zorg niet de dupe zijn van een falend regeer beleid en laat de regering zien dat we hun spuugzat zijm.
Stelletje witte boorden criminelen zijn het.

10 maanden geleden
J

Toppers

Perfect dat jullie dit doen.

10 maanden geleden
Tilly

Het zou fijn zijn als iedereen zich liet inenten. Maar de horeca gebruiken om het te proberen af te dwingen is bizar en oneerlijk!

10 maanden geleden
Bla

Fijn

Fijn dat jullie rekening met alle mensen houden. Dan liever 1,5 meter en goed ventileren dan een deel van de mensen langer uit te sluiten van de samenleving

10 maanden geleden
Anoniem

Super

Super dat ze niet mee doen aan de uitsluiting en covidpas. Iedereen behoort welkom te zijn.

10 maanden geleden

Beoordeling Veerplein Food en Fondue laat weten niet met QR code controle mee te willen doen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.