ATOS Winter3daagse actie

Veel leuke activiteiten de jeugd op de Kerstmarkt van Scouting Panoord

Zwijndrecht 10 december 2018: Ook dit jaar is er op de kerstmarkt van Scouting Panoord weer veel te beleven. Voor de jeugd zijn er zowel sportieve als knutsel activiteiten. Daarnaast wordt er ook ieder jaar een Kerstloterij georganiseerd met vele mooie prijzen. En ook dit jaar ondersteund Scouting Panoord de voedselbankactie van ATOS RTV door tijdens de Kerstmarkt etenswaren in te zamelen.

Centraal staan de vele activiteiten die voor de jeugd worden georganiseerd. Voor de sportievelingen is er weer een mooi klimobject in elkaar gezet, en kan er ook geklommen worden op de klimwand. Uiteraard kan er aan leuke kerststukjes geknutseld worden en zijn verschillende spellen beschikbaar. Kortom er is van alles te doen. Er is de gelegenheid om wat te eten en te drinken en men kan meedoen aan de Kerstloterij waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Deze loterij is aan het einde van de kerstmarkt, waarvoor op de dag zelf ook nog loten gekocht kunnen worden. De opbrengsten van de Kerstmarkt en de loterij worden dit jaar ingezet voor ons gezamenlijk groepskamp in 2019.

Ook vragen wij weer aan alle bezoekers om etenswaren mee te nemen voor de voedselbank actie van ATOS RTV. Scouting Panoord steunt deze actie van harte, en hoopt ook dit jaar wederom op een mooie opbrengst. Vooral voedsel met een langere houdbaarheid is van harte welkom. Wij zullen dit aanbieden tijdens de ATOS Winter3Daagse die van 21 t/m 24 december zal plaatsvinden vanuit het winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht.

ATOS Winter3daagse actie
Scouting Panoord, Kerstmarkt, ATOS Winter3daagse actie

Wij zien u graag op onze Kerstmarkt aankomende zaterdag 15 december vanaf 15:00. De toegangsprijs voor dit alles is slechts 2 euro. U vindt Scouting Panoord op sportpark Bakestein, het adres is Groot Karreveld 10 te Zwijndrecht.

Beoordeling Veel leuke activiteiten de jeugd op de Kerstmarkt van Scouting Panoord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.