Badhuis Zwijndrecht

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is Het Badhuis gesloten

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is Het Badhuis gesloten. Wel zijn er de volgende activiteiten van 19 t/m 23 april

Alle dagen: De Badhuistelefoon
Het telefoonnummer van Het Badhuis is 078-7850503. U kunt bellen voor een gezellig praatje, als er een boodschap voor u gedaan moet worden of voor een andere hulpvraag.

Zondag
10.30 tot 12.00 uur: Samenkomst via online stream, mail voor info naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl

Donderdag
17.00 tot 17.30 uur: Buurtmaaltijd bezorgdienst Badhuis Zwijndrecht

Op donderdag 9 april is Het Badhuis gestart met het bezorgen van maaltijden. Nu de buurtmaaltijden op dinsdag en donderdag niet door kunnen gaan, is het toch mogelijk voor de bewoners van wijk Centrum en Walburg om lekker thuis te eten van een warme maaltijd. In Het Badhuis wordt ieder week de maaltijd klaargemaakt en verpakt op een veilige manier en vervolgens wordt de maaltijd thuisbezorgd. Wilt u op donderdag ook een heerlijke Badhuismaaltijd thuisbezorgd hebben, dan kunt u zich opgeven via Facebook, u kunt bellen naar de Badhuistelefoon of u stuurt een mail naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl . Opgeven kan tot woensdagavond.

De maaltijden kosten zoals gewoonlijk € 3,50 per persoon, voor een hoofdgerecht en een toetje. U krijgt van ons een instructie voor het afrekenen.

Beoordeling Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is Het Badhuis gesloten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.