Hospitali-tea Catering

Van High Tea tot Quicherie!

Mijn naam is Mandy van Son. Na ruim 12 jaar met Hospitalitea Catering voornamelijk Engelse High Tea´s te hebben verzorgd, was ik toe aan een nieuwe leuke uitdaging. Ik merk al een tijd dat steeds meer mensen kiezen voor gezond, lekker en verantwoord eten.

Ook bij een bezorgservice zoekt men vaker naar maaltijden die vers, gezond, gevarieerd en van goede kwaliteit zijn. Dus dacht ik…waarom geen bezorgservice voor huisgemaakte Quiches!

Vanaf deze week biedt Hospitalitea Catering dus een nieuwe bezorgservice voor Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht aan…namelijk De Quicherie!

Quiche Lorraine
Quiche Lorraine te bestellen via www.highteacatering.nl/quicherie

Een bezorgservice voor ambachtelijke verse Quiches oftewel hartige taarten! De Quiches zijn 28 cm doorsnede groot. Je kunt er dus met z´n vieren een lekkere maaltijd aan hebben. Binnenkort zal ik hier ook verse salade bij gaan aanbieden.
Voorlopig bezorg ik de Quiches alleen op de vrijdagen. Net voor het weekend. Dus…

• wanneer je voor het weekend gewoon zin hebt in een lekkere verse quiche als maaltijd
• je wellicht aan het eind van een drukke werkweek geen tijd of zin hebt om uitgebreid te koken
• je in het weekend gasten over de vloer krijgt
• je een verjaardag viert of een borrel geeft…

Ik werk met verse producten en wissel regelmatig het assortiment. Ook werk ik met seizoensproducten. Iedere week maak ik via de Facebooksite van Hospitalitea Catering en via de website de 3 soorten Quiches bekend die ik voor die betreffende week zal gaan maken en die je dus kunt bestellen via Quicherie!  .

Iedere week is het assortiment dus weer anders. De Quiches kunnen uiterlijk woensdag via de website Hospitaliteacatering.nl worden besteld en deze worden dan op vrijdag erna bij u thuis afgeleverd. U hoeft ze alleen nog maar even in de oven op te warmen. Meer info op www.highteacatering.nl/quicherie

Hospitalitea Catering: Van High Tea tot Quicherie!
Hospitalitea Catering: Van High Tea tot Quicherie!

 Beoordeling Van High Tea tot Quicherie!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.