Bibelot

Van Dik Hout viert nieuw album en 25-jarig jubileum

Dordrecht, 26-04-2019: Op vrijdag 6 december keert Van Dik Hout terug in Dordrecht. Dit jaar viert de nederpop band zijn 25-jarig jubileum en het nieuwe album. Tickets voor de show in Bibelot zijn vrijdag 26 april om 10:00 uur in de voorverkoop verkrijgbaar.

In het voorjaar van 2019 startte de tour ter ere van het 25-jarig jubileum. De tour raakte snel uitverkocht. Vanwege het grote succes volgt snel het besluit om dit in het najaar over te doen. Op vrijdag 6 december is Bibelot aan de beurt. Eerder waren ze in 2014 in een goed gevulde zaal te zien in het poppodium.

Naast de aankondiging releasden de heren vorige week vrijdag de nieuwe single ‘Goud Uit Het Niets’ als voorloper op het nieuwe album. “Het is heel leuk dat het 25-jarig jubileum zo goed ontvangen wordt en we voor uitverkochte zalen spelen. Naast de hits hebben we veel plezier in het spelen van het nieuwe album wat dit najaar uitkomt. Daar gaan we dus ook lekker mee door dit najaar in het hele land. We kijken er naar uit!”, aldus zanger Martin Buitenhuis.

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop. De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook hits als ‘Alles Of Niets’. Van Dik Hout stond op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA en deed talloze club en theatertours door Nederland.

Vanaf vrijdag 26 april 10:00 uur gaan de tickets voor € 21,00 in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180.

Bibelot

Beoordeling Van Dik Hout viert nieuw album en 25-jarig jubileum.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.