shirts

Van den Boogaart Visspecialiteiten shirts sv Conventus officieel gepresenteerd

Zwijndrecht (25 november 2018) – Voor een groot thuispubliek heeft het eerste korfbalteam van sv Conventus zondag de nieuwe door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde wedstrijdshirts gepresenteerd.

Speciaal voor deze gebeurtenis waren Wilbert van den Boogaart en Bregt van Schijndel van Van den Boogaart Visspecialiteiten uitgenodigd bij de openingswedstrijd van het nieuwe zaalseizoen. Met een photoshoot en een formeel woord namens het bestuur werden ze binnen de vereniging verwelkomd.

Bij deze presentatie gaven ze aan dat de overeenkomst uiteindelijk vrij snel was gesloten: “Als bedrijfsleider van Kippie (waarnaast Van den Boogaart Visspecialiteiten gevestigd zit) had handbalster Nancy van Hussen coach Benno Snaphaan op ons geattendeerd, waarna hij gewoon als klant de winkel inliep om over sponsoring te spreken,” blikte Wilbert van den Boogaart terug. “In eerste instantie had ik er geen tijd voor, maar begin oktober zijn we in gesprek geraakt en ging alles erg snel.”

Van den Boogaart zit sinds 2014 in Winkelcentrum Walburg gevestigd en heeft zich binnen korte tijd opgewerkt tot dé visspecialist van Zwijndrecht. Met het sponsoren van Conventus’ belangrijkste korfbalteam ziet het bedrijf kansen liggen om de naamsbekendheid in Zwijndrecht verder te vergroten.

shirts
Voor een groot thuispubliek heeft het eerste korfbalteam van sv Conventus zondag de nieuwe door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde wedstrijdshirts gepresenteerd.

“We denken dat we elkaar vooruit kunnen helpen; Conventus heeft er een sponsor bij en wij krijgen er extra naamsbekendheid voor terug,” vervolgde Van den Boogaart. “Het is natuurlijk zo dat de toeschouwers van de wedstrijden en de leden van Conventus voornamelijk uit Zwijndrecht komen, dus we hopen ze regelmatig in onze winkel te mogen verwelkomen. De shirts zien er in ieder geval geweldig uit, dus daar kan het niet aan liggen!”

Voor het oog van de nieuwe sponsor speelde Conventus de opener van het zaalseizoen tegen het uit Veldhoven afkomstige SDO. In de eerste helft kon Conventus nog geen vuist maken en miste teveel kansen, met een 5 – 11 achterstand bij rust als gevolg. Het team kwam in de tweede helft veel feller het veld op en zette een inhaalrace in, maar kwam uiteindelijk tijd tekort. De wedstrijd eindigde in een 18 – 21 nederlaag.

Beoordeling Van den Boogaart Visspecialiteiten shirts sv Conventus officieel gepresenteerd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.