Pearls & Stones

Unieke sieraden en trouwringen Pearls & Stones Zwijndrecht

Pearls & Stones een speciaalzaak op het veerplein in Zwijndrecht in aparte en bijzondere unieke sieraden en trouwringen; in ieder geval niet de sieraden die op elke hoek van de straat te koop zijn.
horloges
Pearls & Stones

De colliers, armbanden of oorsieraden worden vervaardigd uit verschillende mineralen zoals: Lapis Lazuli, Amethist, Opaal, Valkenoog, Onyx en Hematiet. Regelmatig gaan wij beurzen af waar we de mooiste mineralen inkopen, om hier sieraden van te maken. Het gevolg is dat het vaak unieke stukken zijn waar er slechts één van te koop is. Ook vervaardigen wij sieraden op uw verzoek. U kunt een keuze maken uit de verschillende edelstenen, waarna wij er voor u een prachtig sieraad van maken, eventueel in combinatie met goud of zilver.

Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd op het gebied van parels, zowel de zoetwater- als de zoutwaterparels. Wij kunnen u helpen aan Akoya, Tahiti, Zuidzee of de ecologisch gekweekte Avaiki parels van de Cook eilanden. Zoekt u iets aparts of bijzonders? Bel gerust, dan zorgen wij er voor dat er voldoende keuze is.

Pearls & Stones heeft een schitterende collectie horloges in huis. Het top product van de vliegtuig pionier Hugo Junkers. Horloges met boeiende namen van vliegtuigen uit de historie zoals de Iron Annie JU52, de Spitsbergen of the Cockpit JU52. Één voor één prachtige designs. De uurwerken zijn van Zwitserse makelij en van ongekende kwaliteit zoals het Ronda uurwerk of het sublieme ETA uurwerk. Uiteraard worden hier de dames niet vergeten met namen als Junkers Himalaya Pearls Lady of the Junkers Bauhaus Lady.

Pearls & Stones
Veerplein 14
3331 LE Zwijndrecht
Tel: 078 6200 966
https://pearlsandstonessieraden.nl
www.facebook.com/pearlsandstones.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: .10.00 -17.30
Woensdag: 10.00 – 17.30
Donderdag:10.00 -21.00
Vrijdag: 10.00 – 17.30.
Zaterdag: 10.00 -17.30
Zondag: gesloten

 

Beoordeling Unieke sieraden en trouwringen Pearls & Stones Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.