Twirlteam Accelerando.

Twirteam Accelerando uit Zwijndrecht organiseert twirlwedstrijd Develhal

Op zaterdag 24 juni organiseert Twirteam Accelerando uit Zwijndrecht weer een twirlwedstrijd in de plaatselijke Develhal. Er is weer een groot deelnemersveld van verenigingen uit de regio en elders uit het land

Twirlteam Accelerando Zwijndrecht
Twirlteam Accelerando.

Er wordt gestreden om het hoogtse aantal punten per categorie en om plaatsing voor de Nederlandse kampioenschappen welke later dit jaar in Alomere gehouden wordt. Zelf doet Twirteam Accelerando mee met drie Largeteams, drie Twirlteams en één Danceteam en zijn er ook nog eens 60 solistische optredens van de eigen leden waarvoor weer hard getraind is. Andere deelnemende verenigingen zijn onder andere E.M.S. Hardinxveld, Liberte Barendrecht, The yellow Rainbows Schiedam en Sunshine Nieuwkoop.

Aanvangstijd van de wedstrijd is 9:30 uur, rondstreeks 17:00 uur is de prijsuitreiking. Benieuwd naar de Twirlsport en/of nieuwsgierig of twilren iets voor jou is. Kom zaterdag dan gezellig langs of kom eens langs op een trainingsavond in ’t Hof 17:00 op woensdagavond. Meer informatie over twirteam Accelando kunt u vinden op www.accelerandozwijndrecht.nl of neem contact op met Cobi de Ruiter tel. 06-24879572.

Beoordeling Twirteam Accelerando uit Zwijndrecht organiseert twirlwedstrijd Develhal.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.