Twirlteam Accelerando viert 40 jarig Jubileum

5
(10)

Dinsdag twaalf januari bestond Twirlteam Accelerando 40 jaar. Deze dag werd Ad Beerentemfel, die ook 40 jaar lid is en tevens het oudste lid van Accelerando is, in de bloemetjes gezet. Helaas kon dit jubileum, zoals vele activiteiten door de Corona niet persoonlijk met de leden gevierd worden. Gelukkig hebben webinnen onze vereniging genoeg mensen die creatief zijn.

Door Nicole van der Waal zijn er een tweetal leuke filmpjes gemaakt, die de leden met elkaar verbonden. Op social media was er een oproep gedaan aan oud leden van de vereniging om foto’s op te sturen, hier werd massaal op gereageerd en zo is er een leuk filmpje gemaakt van de historie van Accelerando. Voor het andere filmpje kregen de huidige leden de opdracht om een foto te maken met het getal 40 en de baton.

Om het toch nog met de leden te vieren werd er een Drive Thru bedacht.

Twirlteam Accelerando
Drive Thru Twirlteam Accelerando

De leden kwamen afgelopen zaterdag met de auto of op de fiets naar de parkeerplaats bij het clubgebouw. Daar klonk muziek en was het buiten gezellig versierd. Het docententeam stond klaar om de leden en de meegekomen familieleden een leuke attentie te geven, zo konden ze elkaar op deze manier ook weer even op veilige afstand zien.

Helaas is het door de Corona niet mogelijk om samen te trainen en ook buiten trainen is met deze temperaturen vaak niet mogelijk. Hierdoor zijn de online lessen weer opgestart en hopen we dat we zo de leden in goede conditie kunnen houden.

Voor meer informatie over onze vereniging, kijk op www.accelerandozwijndrecht.nl

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Huidige aantal sterren. 5 / 5. Aantal stemmen: 10

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

U vond dit bericht nuttig ...

Volg ons op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor u!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?