Develhal

Twirlteam Accelerando organiseert twirlwedstrijd in de Develhal

Zaterdag 23 juni organiseert Twirlteam Accelerando Zwijndrecht haar halfjaarlijkse twirlwedstrijd, in de Develhal te Zwijndrecht. Er komen verenigingen uit verschillende delen van het land naar deze wedstrijd. Deze verenigingen komen onder andere uit Cothen, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Boschenhoofd, Alblasserdam en Leersum.

Develhal
Twirlteam Accelerando Zwijndrecht

Tijdens deze dag worden er maar liefst 160 optredens op allemaal verschillende onderdelen verzorgd. Dat het leden aantal van Twirlteam Accelerando, de laatste jaren flink is toegenomen is dan ook duidelijk te zien deze wedstrijd. Accelerando zelf doet mee met maar liefst 85 onderdelen en dat is meer dan helft van het totaal aantal optredens. Alle teams van Twirlteam Accelerando komen in actie, dit zijn: Twirlteam E, Twirlteam Twirlgirls, Twirlteam D, Largeteam Miniteam, Largeteam C, Largeteam B en Small team dance A.

Verder zal deze dag ATOS RTV aanwezig zijn, om verslag te doen van de wedstrijd en ze kennis te laten maken met de Twirlsport met haar diverse onderdelen. Op deze manier hopen we de twirlsport binnen Zwijndrecht verder te promoten.

De wedstrijd begint om 9:30 uur en zal tot ongeveer 17:00 uur duren. De entree voor volwassenen is € 5,00 voor kinderen en 65+ €2,50 inclusief een programmaboekje met de volgorde van alle optredens. Rond de klok van 17:00 uur vind de prijsuitreiking plaats en worden de punten bekend gemaakt van de top drie van deze dag. Tijdens de wedstrijd kunnen de deelnemers zich plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen die aan het einde van het jaar worden gehouden.

Kom kijken naar de wedstrijd, want wie weet is twirlen de sport die bij jou past. Nog altijd zijn wij op zoek naar meisjes / jongens die ons twirlteam komen versterken. Of je nu drie jaar oud bent of twintig, je bent altijd welkom om te komen kijken op een training. Kijk op de website www.accelerandozwijndrecht.nl voor meer informatie over onze vereniging.

Nog net voor de zomerstop staan er bij Twirlteam Accelerando nog enkele leuke activiteiten op de agenda. Zo zijn een groot aantal leden te zien tijdens het Noordparkfestival dat dit jaar voor de tiende keer wordt georganiseerd. Twirlteam Accelerando is met haar optredens om 12:00 aan de beurt als het festival van start gaat. Voorgaande aan deze activiteit hebben de leden nog een slaapfeest. Dit feest wordt georganiseerd door de feestcommissie die verantwoordelijk is voor de vele leuke activiteiten binnen de vereniging.

Beoordeling Twirlteam Accelerando organiseert twirlwedstrijd in de Develhal.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.