Twirlteam Accelerando op wedstrijd in Schiedam

Afgelopen zondag 26 mei gingen de leden van Twirlteam Accelerando op wedstrijd in Schiedam. En wat is hier weer goed gescoord zeg!

Naast dat er vele plaatsingspunten zijn gehaald voor het Nederlandse Kampioenschappen, wat plaats zal vinden in december 2019 en januari 2020, zijn er ook een aantal promoties gehaald. Bij het onderdeel twirling 1 baton was er voor Floor van der Weiden een promotie.

Zij promoveerde van de categorie Juveniele van de Novice naar de Beginners. Ook Lois Landa promoveerde met haar 1 baton van de Senior Novice naar de Beginners klasse. Bij het onderdeel dance twirl was er voor Tessa Veenstra een promotie. Tessa promoveerde van de Preteen Beginners naar de Intermediate. Natuurlijk een geweldige prestatie!

Op de wedstrijd in Schiedam was er de kans om bij de jury een zo genoemde “analyse’’ aan te vragen. Dit houdt in dat een jurylid tijdens de routine overlegd met een trainster over punten die ze goed vinden of dingen die mogelijk nog anders zouden kunnen. Dit is bij meerdere routines gebeurd. De leden van Accelerando gaan deze punten natuurlijk mee nemen en hard werken voor de volgende wedstrijd.

Ook werken wij toe naar onze eigen wedstrijd die plaats gaat vinden op 8 Juni. Lijkt het je leuk om te komen kijken? We zijn te vinden in de develhal; Parklaan 5 te Zwijndrecht.
Wat heel erg leuk is dat op deze wedstrijd de jongste leden ook mee gaan. Dit is ons mini team en zij bestaan uit twintig energieke meisjes in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Zij zijn nog hard aan het trainen en staan te poppelen om hun routine te mogen laten zien aan de jury.

Wil je weten wat twirlen nou precies is? Kijk even op onze website www.accelerandozwijdnrecht.nl of kom eens bij ons kijken. Elke woensdag tussen 17:00 en 18:00 uur ben je van harte welkom in ons clubgebouw ’t Hoff.

Hoeveel duimpjes geef jij voor dit bericht?

Klik op een duimpje om deze te beoordelen.

Gemiddelde aantal duimpjes voor dit bericht / 5. Duimpjes tellen:

Omdat je dit bericht leuk vond ...

Volg ons ook op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet leuk was voor jou!

Laten we dit bericht verbeteren!Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Budget Food Zwijndrecht

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Aquafizz aquarium speciaalzaak, Wij hebben meer als 250 aquariums met tropische zoetwatervissen, garnalen en planten.

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Uw Klussenier Marco van Kol

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.