Twirlteam Accelerando Zwijndrecht

Twirl duo door naar TV finale

Het duo Roxanne Seelbach en Sophie de Jong hebben onlangs mee gedaan aan de audities voor het Okido Podium van Kinderen voor Kinderen. Afgelopen week kregen zij te horen dat ze door zijn naar de TV Finales.

Twirlteam Accelerando Zwijndrecht
Twirl duo door naar TV finale

Roxanne en Sophie zijn beide lid van Twirlteam Accelerando Zwijndrecht, waar zij al een aantal jaren Twirlen. Sinds vorig jaar nemen zij als duo deel aan de twirlwedstrijden en met deze show hebben ze dan ook de audities gedaan. Roxanne woont in H.I. Ambacht en Sophie komt uit Zwijndrecht, beide meiden zijn 7 jaar oud.

Op Moederdag start hun mooie tv avontuur. Die zondag gaan ze eerst naar de bekende Dansstudio van Lucia Marthas in Amsterdam, waar zij een workshop gaan volgen. Vervolgens wordt er dan ook nog geoefend voor de tv opnames. Deze zijn op 20 en 21 mei in de bekende tv studio’s van Hilversum.

Vlak voor de opnames kregen zij te horen dat ze niet op hun eigen muziek nummer mochten draaien, maar op het nummer Haai Alarm! Samen met hun trainster hebben ze de dag, voordat ze naar de Dansstudio moesten, de show nog helemaal aangepast zodat de show en de muziek samen klopte. Roxanne en Sophie vinden het best spannend, maar hebben er ontzettend veel zin in.
Het bestuur, trainsters, leden en alle supporters van Twirlteam Accelerando wensen de meiden heel veel succes en plezier in de studio’s en gaan natuurlijk duimen dat Roxanne en Sophie heel hoog gaan eindigen.

Zoek je nog een leuke sport en hou je van Dansen, Ballet en Muziek? Kom dan eens kijken bij één van onze trainingen. Elke woensdag is er vrije inloop van 17:00 – 18:00 uur. Je mag twee maanden bij ons proef trainen, dit is geheel vrijblijvend. Wil je meer informatie over Twirlteam Accelerando? Kijk dan op onze website: www.accelerandozwijndrecht.nl

Beoordeling Twirl duo door naar TV finale.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.