HSV Zwijndrecht

Tweedaags honkbal zomerkamp HSV Zwijndrecht

De afgelopen tijd is iedereen te weinig in beweging geweest en omdat het nu weer mogelijk is meer te kunnen sporten wil de HSV Zwijndrecht helpen bij het meer laten bewegen en met name voor de kinderen. Daarom wordt een tweedaags zomerkamp georganiseerd.

Op woensdag 22 juli en donderdag 23 juli kunnen kinderen, geboren in de jaren 2006 tot en met 2014, twee dagen lang trainen op verschillende onderdelen van de honkbal- en softbalsport. Dit zal plaatsvinden op het terrein van HSV Zwijndrecht op sportpark Bakestein in Zwijndrecht. Beide dagen zal er om 09.45 uur begonnen worden met een warming up, waarna er diverse onderdelen van de sport beoefend kunnen worden, onder leiding van ervaren honk- en softballers van HSV Zwijndrecht.

Het honkbalzomerkamp is een leuke manier om kennis te maken met deze sport. Beide dagen zal er afgesloten worden met een eindspel, waar nog niet veel over verklapt wordt, maar wel dat de kinderen op donderdag vies worden! Ook niet-leden zijn van harte welkom, maar wel het verzoek om zich van te voren aan te melden bij jeugd@hsvzwijndrecht.nl. Het verzoek is aan iedereen die komt om in sportkleding te komen. En vergeet de sportschoenen niet.

Na de training zullen alle kleedkamers open zijn, waar de kinderen zich kunnen douchen. Wel zal er gelet worden op de nog geldende Corona-maatregelen. Ouders zijn van harte welkom om op gepaste afstand de verrichtingen van hun kind(eren) te volgen. Ook zal de kantine geopend zijn voor een hapje en een drankje. Er mogen geen auto’s op het terrein staan en ook op de weg naar het veld toe is het verboden om te parkeren. Hiervoor is de grote parkeerplaats bij de tennishal. Rond 15.00 uur zijn de onderdelen afgelopen. Het complex blijft tot 16.00 uur open. Dat betekent dus dat er op het complex van HSV Zwijndrecht ’s nachts niet overnacht kan worden.

Stuur voor meer informatie en inschrijving een mail naar: jeugd@hsvzwijndrecht.nl. De kinderen moeten zelf een lunchpakket meenemen en vergeet ook geen bidon met drinken (met de naam er op!).

Beoordeling Tweedaags honkbal zomerkamp HSV Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.