Bram van Gemert eerste

Turnsuccessen in Leusden Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O

Zwijndrecht, De jongens / herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O had in Leusden een druk programma te verwerken. Een deel van de derde divisie turnde zijn kwartfinale, turners van de ere-, 1ste en 2de divisie verwerkten hun 2de kwalificatiewedstrijd en daar tussen door hadden Anthony van Assche en Boudewijn de Vries een oefenwedstrijd voor hun deelname aan de aanstaande Europese kampioenschappen.

Bram van Gemert eerste
Bram van Gemert eerste

In de eerste divisie overtuigde Luuk Huernink in de jeugdcategorie. Met 68,15 punten bleef hij zijn concurrentie ruim voor en lag daarmee beslag op het goud. Luuk van Waaij werd in deze categorie met 64,80 punten vijfde.

Bij de junioren-II was het Thomas van der Helm die zich met 61,85 punten het brons om liet hangen. Thomas Kok die terug komt van blessureleed eindigde op de tiende plaats. Bart de Ruiter kwam bij de senioren net iets tekort voor het eremetaal. Met 72,90 punten werd hij vierde, op de voet gevolgd door Thijs Oosterling die met 72,10 punten als vijfde eindigde.
In de instapklasse viel ook Omar F’touh met zijn vierde plaats net buiten de prijzen. Hij turnde 101,20 punten bijeen. Met een score van precies 100,00 eindigde Jayden Paton op de vijfde plaats.
In de tweede divisie was het opnieuw Bram van Gemert die zich bij jeugd naar de hoogste trede van het ereschavot turnde. Met 67,50 punten verdiende hij het goud.
Bij de junioren-II van de derde divisie trok Jelle van de Lans aan het langste eind. Met 68,20 punten greep hij het goud. Leon van der Wel eindigde met 66,70 punten verdienstelijk op de vierde plaats.
In de eredivisie startte in de jeugdcategorie Jarien Fokkens en Jordi Hagenaar. Jarien werd met 60,80 punten zesde. Jordi moest vanwege een blessuren tussentijds de wedstrijd staken.
Bij het EK-oefenduel turnden zowel Anthony als Boudewijn twee toestellen. Anthony werd met 13,90 punten eerste op ringen en met 13,85 punten op de brug tweede. Boudewijn realiseerde met 13,40 punten de hoogste score op rek en moest op voltige als gevolg van een val genoegen nemen met een vierde plaats.
Tot de halve finale drongen door Lance Visser (pupil-1ste div.), Frank Scheffer (pupil-2de div.), Gijs Zijderveld (junior-I-3de div.), Jelle van der Zouwen, Bodi Winkler (beiden jeugd-3de div.)

 

 

Beoordeling Turnsuccessen in Leusden Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.