Trouwringen speciaalzaak. Circles Trouwringen

Aan het Veerplein in Zwijndrecht is gevestigd trouwringen speciaalzaak Circles met de grootste collectie trouw, relatie en vriendschapsringen van Nederland. Circles is bewust niet in het centrum van een stad gevestigd, zodat de winkel optimaal bereikbaar is. In plaats daarvan vind je Circles op een prachtige plek aan de Oude Maas met aan de overkant de mooie stad Dordrecht.

Circles Trouwringen
Circles Trouwringen

Circles Trouwringen. De modellen zijn gedurfder, de materialen en de ideeën fris en nieuw. Circles maakt ringen voor iedereen, voor mensen die echt iets bijzonders van hun trouwringen willen maken en zich willen onderscheiden.

Eigenaren zijn Herma en Wilfried de Nobel. Trouwringen aanschaffen is één van de bijzondere momenten, ervaar in een intieme omgeving dat dit moment een beleving is. Wij nemen alle tijd voor jullie!

Voor elk paar een passende ring
Elk paar is uniek! Dat is het motto van Circles. Daarom hebben wij een gevarieerde collectie trouwringen in huis, in het wit-, geel-, rood-, of roségoud. Of kies voor het prachtige en harde edelmetaal platina uitstekend om bijvoorbeeld een vingerafdruk in te laseren.

Ontwerp je eigen ring
Vind je het toch niet in de collectie? Ontwerp dan jullie droomringen in het mooie Acredo systeem met de collecties Luci di Luna, Safari, Couture of Acredo. Alle modellen zijn bij Circles op voorraad en leverbaar in elke prijsklasse!

Bijzondere ringen verdienen een bijzondere winkel!
Circles Trouwringen zit in een mooi karakteristiek pand op het Veerplein met dito uitstraling. Van binnen ademt het mede door de inrichting een warme sfeer uit. Een bezoek meer dan waard! Eigenaren Herma en Wilfried de Nobel van Circles Trouwringen nemen alle tijd voor jullie. En de koffie staat altijd klaar.. Zo kun je gelijk de mooiste Trouwringen , mineralen, parels en sieraden bekijken

Om jullie goed van dienst te kunnen zijn raden we aan om voor de zaterdag een afspraak te maken. Buiten de reguliere openingstijden is het ook mogelijk een afspraak te maken! Bel hiervoor naar 078 6200 966.

Circles Trouwringen
Veerplein 14
3331 LE Zwijndrecht
Tel: 078 6200 966
www.circles-trouwringen.nl
www.facebook.com/circles.trouwringen

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: .10.00 -17.30
Woensdag: 10.00 – 17.30
Donderdag:10.00 -21.00
Vrijdag: 10.00 – 17.30.
Zaterdag: 10.00 -17.30
Zondag: gesloten

 

 

Beoordeling Trouwringen speciaalzaak. Circles Trouwringen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.