theater cascade

THEATERCONCERT FERNANDO LAMEIRINHAS IN CASCADE

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De innemende, Portugese muzikant Fernando Lameirinhas komt zijn eerder geannuleerde voorstelling ‘The Best Of’ inhalen op vrijdag 9 oktober. Alhoewel een ‘Best Of’-programma voor hem altijd ver in de toekomst lag onder het mom: het beste moet nog komen, heeft hij toch het plan opgevat om al die prachtige liedjes opnieuw in één programma te spelen.

theater cascade
Fernando-Lameirinhas-The-Best-Of-©-Trees-Neijndorff

Voor zijn fans en voor de mensen die hem nog niet kennen, komen hits als ‘Amsterdão’, ‘ABRACE ME’, ‘Naar het Zuiden’ en ‘Hier’ voorbij. Tijdens dit concert wordt Fernando bijgestaan door Toni Lameirinhas (bas en zang). Afwisselend reist gitarist Daniel de Moraes óf pianist Juan Pablo Dobal met hem mee.

Fernando Lameirinhas is een begenadigd componist, tekstschrijver, zanger én gitarist en een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland. Met zijn muziek maakt hij melancholie invoelbaar. Tijdens zijn vijfenvijftigjarige carrière heeft hij veel wegen ingeslagen, van soul tot fado. Ook werkte hij met diverse Nederlandse bands en muzikanten onder wie BLØF, Paul de Leeuw en Stef Bos. Met ‘The Best Of’ laat de jeugdige maestro Lameirinhas zien hoe rijk zijn muzikale leven is!

Vrijdag 9 oktober 20.15 uur. Kaarten kosten 20,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.
(foto: Trees Neijndorff)

Beoordeling THEATERCONCERT FERNANDO LAMEIRINHAS IN CASCADE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.