E388E0AA 4AAF 4663 B598 18995B9E2300

Tennisvereniging Ter Steeghe organiseert vrijwilligersavond

Vrijdagavond jongstleden nam tennisvereniging Ter Steeghe alvast een voorproefje op de nationale vrijwilligersdag van 7 december a.s. Alle vrijwilligers van de vereniging werden, samen met hun partners, uitgenodigd in het prachtige clubhuis voor een feestelijke avond met muziek en een heerlijk buffet.

De avondvullende muziek werd verzorgd door 2 vrijwilligers (Jan van de Wetering en Henk van Willigen) die onder de naam “ The Clubhouse Band” optraden en diverse nummers van bekende artiesten ten gehoren brachten. Eveneens werd een eigen gemaakte tekst op de klanken van een al om bekend lied gezongen waarbij alle leden uit volle borst mee zongen.

Ter Steeghe is in de gelukkige omstandigheid dat het een grote groep vrijwilligers heeft die de vele taken uitvoeren die nodig zijn om de club op een goede manier te laten draaien en het mooie tennispark er op en top te laten uitzien.

Elke vrijdagochtend is er een grote groep vrijwilligers bezig met het noodzakelijke onderhoud van de in 2015 nieuw in gebruik genomen 8 Prestige Gravelbanen, ook wel All Weather banen genoemd. Tevens is men bezig met onkruid wieden, met gras maaien en overige werkzaamheden.

verder zijn er voor alle andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het jaarlijks organiseren van diverse toernooien, heel veel vrijwilligers nodig. Gelukkig is Ter Steeghe in de gelukkige omstandigheid dat er veel leden de handen uit de mouwen willen steken om deze bloeiende vereniging draaiende te houden. Dit alles onder het motto; “velen handen maken licht werk”.

Beoordeling Tennisvereniging Ter Steeghe organiseert vrijwilligersavond.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.