Taartshoppie Zwijndrecht

Taartshoppie Zwijndrecht bestaat 22 oktober 10 jaar. U komt toch ook!

Hoera! Taartshoppie Zwijndrecht De gezelligste winkel voor Taart makers, Taart eters, workshops & feestjes! op Winkelplein Kort Ambacht bestaat 22 oktober 10 jaar en dat gaan zij vieren met allemaal leuke activiteiten.  En wij hopen dat u daar ook bij bent.

Taartshoppie Zwijndrecht
Taartshoppie Zwijndrecht

Wie jarig is wil taart en wat is er leuker dan met elkaar een taart maken! Dus we gaan een grote dummy taart maken, wie komt ons helpen? Tijdens het maken van de taart kunt u kennis maken met diverse producten.

De eerste 50 betalende klanten op 22 oktober krijgen een goedgevulde goodiebag!
Ook hebben we een aantal leuke mini workshops voor maar 5 euro per workshop. We gaan pushpops maken, een feestlama van een bolgebakje, een koektaart (lagen koek leuk opgespoten met crème en decoratie) en een feestelijke taart boetseren op koek.
Voor de mini workshops kunt u binnenlopen en kijken of er plaats is.

Wilt u zeker zijn van een plaats, dan kunt u beter van tevoren inschrijven in de winkel, via facebook of via de email. We hebben een tijdschema voor de mini workshops, dus u kunt mee doen wanneer het u uitkomt deze dag! Het tijdschema is te vinden in de winkel, in het facebook evenement en op onze website.

Lucia van Smartflex komt uitleg geven over de heerlijke fondant van Smartflex, die makkelijk uit te rollen is, niet plakt, niet scheurt en gewoon super fijn werkt! Taartshoppie surprise tas voor maar 10 euro. Wat erin zit? Dat is een verrassing natuurlijk!

Kinderen mogen meedoen aan de taart ontwerp wedstrijd.
Vanaf 1 oktober kan het ontwerpblad worden opgehaald in de winkel en tot 21 oktober kan deze worden ingeleverd. Het leukste ontwerp wint een leuke prijs! Zorg er wel voor dat u bij de prijsuitreiking aanwezig bent anders gaat de prijs naar iemand anders. De bekendmaking van de winnaar is op 22 oktober om 15.00 uur.

Vanaf 1 oktober ontvangt u bij iedere 10 euro die u besteedt een lotnummer, met dit lotnummer maakt u kans op leuke prijzen! De bekendmaking van de winnende lotnummers is om 16.00 uur in de winkel, zorg dat u aanwezig bent om uw prijs in ontvangst te nemen als u een van de gelukkigen bent!

De hele maand oktober hebben we de superaanbieding:
Vul de leuke knalroze ’10 jaar Taartshoppie’-tas met 5 producten naar keuze uit de geselecteerde bakken voor maar 10 euro! Er staan minstens 10 bakken, keuze genoeg dus! En..regelmatig worden er andere artikelen toegevoegd!taartshoppie zwijndrecht 1764036380847496146

Naast alle leuke demo’s, workshops en wedstrijden is er natuurlijk ook genoeg te proeven. Wij zijn van plan er een hele leuke dag van te maken en wij hopen dat u daar ook bij bent.

Taartshoppie Zwijndrecht 
Kort Ambachtlaan 117
3333 EK Zwijndrecht

Telefoon:
+31 (0)78 750 41 95

Openingstijden:
Maandag: 12:00 -17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Taartshoppie Zwijndrecht
Taartshoppie Zwijndrecht De gezelligste winkel voor Taart makers, Taart eters, workshops & feestjes!

Beoordeling Taartshoppie Zwijndrecht bestaat 22 oktober 10 jaar. U komt toch ook!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.