Stichting KiZ organiseert het Kinder Kerst Event in Zwijndrecht op 20 december.

Op vrijdag 20 december wordt de lampionnenoptocht georganiseerd. Tijdens deze wandeling wordt het Bijbelverhaal over de geboorte van Jezus op een interactieve en eigentijdse manier verteld. Dit jaar eindigt de optocht op het Raadhuisplein
vanwege de Winterfair. Op het Raadhuisplein is van alles te beleven. Van kerstmarkt, ijsbaan tot aan livemuziek. Deelname en entree is kosteloos en iedereen is van harte welkom.

Afgelopen september is Stichting KiZ officieel opgericht en verbindt meer dan tien verschillende kerken en gemeenten uit Zwijndrecht. Met elkaar willen wij een positieve bijdrage leveren aan de inwoners en de samenwerking tussen de kerken bevorderen. Natuurlijk is er een grote diversiteit aan kerken maar wij geloven in dezelfde God en willen met elkaar de boodschap over Zijn liefde brengen aan de mensen om ons heen. Hiervoor organiseren wij diverse activiteiten.

Een van de activiteiten is het organiseren van het jaarlijkse Kinder Kerst Event.

Met een team aan enthousiaste vrijwilligers wordt erop dit moment hard gewerkt aan de voorbereidingen van het Kinder Kerst Event.

Het startpunt van de lampionnenoptocht is dit jaar op het schoolplein van het Walburg College. Vanaf 18.00 kunt u zich inschrijven en ontvangt uw kind een lampion.

Zoals het Bijbelverhaal vertelt, wijst de Ster u de weg naar Bethlehem. Daar in de stad is geen slaapplaats meer te vinden voor Jozef en Maria, daarom is kindje Jezus geboren in een stal en in een voederbak gelegd. Weet u waarom Jozef en Maria op reis moesten naar Bethlehem? Het antwoord op deze vraag en nog meer details uit het verhaal worden, langs de route, nagespeeld. Op het eindpunt van de lampionnenoptocht levert u de lampion weer in en ontvangt u goed gevuld cadeautasje.

De optocht eindigt op de locatie van de Winterfair. Wij zijn zeer enthousiast over deze samenwerking omdat we nu met elkaar een compleet avondje uit voor het hele gezin kunnen bieden. Wij zien uit naar uw komst!

Beoordeling Stichting KiZ organiseert het Kinder Kerst Event in Zwijndrecht op 20 december..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.