sophie

Stem op Sophie en Roxanne van Twirlteam Accelerando

Beste inwoners van Zwijndrecht en omstreken. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie onze meiden Sophie en Roxanne van Twirlteam Accelerando op weg willen helpen door je stem uit te brengen. Stemmen kan vanaf 26 september tot en met 5 oktober aanstaande op www.kinderenvoorkinderen.nl. (Klik op de link en klik dan op lees meer. Dan zie je deze meiden staan)

Donderdag ( 20-09 ) kwam er erg leuk en spannend nieuws voor 2 leden van Twirlteam Accelerando: namelijk voor Sophie en Roxanne. Afgelopen voorjaar hebben Sophie en Roxanne mee gedaan aan het Kinderen voor kinderen Okido podium !

De twee winnaars van serie Okido Podium 1 en 2, zullen optreden bij de Grote Show van Kinderen voor Kinderen; Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2018. Er is nog 1 plek op het podium over.. De kandidaten die deel hebben genomen aan de tv opnames van het Okido Podium maken een kans op het winnen van deze ‘Wild Card’.

Die kun je winnen door het behalen van de meeste online stemmen van het publiek. Een stukje van het televisieoptreden van Sophie en Roxanne zal online te zien zijn en het publiek kan zijn/haar favoriet kiezen. Nu zouden wij het natuurlijk geweldig vinden als dit onze Sophie en Roxanne zouden worden.

sophie roxanne
Roxanne en Sophie met kvk presentator Ron Boszhard

 

Wij zouden het erg leuk vinden als jullie onze meiden op weg willen helpen door je stem uit te brengen. Stemmen kan vanaf 26 september tot en met 5 oktober aanstaande op www.kinderenvoorkinderen.nl.

Beoordeling Stem op Sophie en Roxanne van Twirlteam Accelerando.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.