Stem op jouw favoriete Restaurant, café en of eetgelegenheid in Zwijndrecht

Als je van eten en drinken houdt, dan kun je in Zwijndrecht elke dag van de week genieten.

In Zwijndrecht bevinden zich een aantal fijne Restaurants, cafés en of eetgelegenheden. Welk Restaurant, café en of eetgelegenheid in Zwijndrecht heeft volgens jou de beste kwaliteit én service .

Hieronder kun je stemmen op jouw favoriete Restaurant, café en of eetgelegenheid in ZwijndrechtBreng ook je stem uit..   (Als je op de naam klikt kan je ook gelijk de Facebook pagina bekijken)

[poll id=”3″]

Om te voorkomen dat mensen meerdere keren stemmen, is er een IP Adres beveiliging ingebouwd er kan daarom maar 1 keer gestemd worden per IP-Adres. Dus ziet u de uitslag staan dan is er op dat adres al een keer gestemd.  Poll loopt tot  31-7-2017.

Mocht er een Restaurant, café en of eetgelegenheid in Zwijndrecht niet bij staan of iets niet kloppen meld dit dan via mailto:Nieuws@goedetips.nl dan kunnen we het aanpassen

Deze actie is uitgezet onder het motto: Doe zaken in de buurt, Winkel in de buurt, Eet in de buurt, Geniet van je buurt, Verander de wereld, begin bij jezelf. En steun onze lokale ondernemers in Zwijndrecht en omstreken

 

Beoordeling Stem op jouw favoriete Restaurant, café en of eetgelegenheid in Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.