Dordrecht

Stageband Jong-Holland speelt in schouwburg Kunstmin in Dordrecht

Zwijndrecht: Op 8 maart 2020 om 14:30 uur zal Stageband Jong-Holland optreden in schouwburg Kunstmin in Dordrecht.

Dordrecht
Stageband Jong-Holland

Zij verzorgen het concert gezamenlijk met Muziekvereniging EMM, 4 Voices (Vocal Regionaal) en Popcorn Vocals. Schouwburg Kunstmin verzorgt ieder jaar een reeks met voorstellingen waar amateurbands en koren uit de regio Drechtsteden hun kunsten kunnen laten zien. Deze reeks concerten, genaamd “Passie voor Muziek” vindt plaats op een vijftal zondagmiddagen gedurende dit seizoen. Dit jaar staat de avond in het thema “Lentekriebels”.

Als u interesse heeft om dit concert of een van de andere concerten in de reeks “Passie voor Muziek” bij te wonen, dan kan dit. Het concert begint om 14.30 uur. Kaartjes vanaf € 7,50 (incl. consumptie) zijn online te verkrijgen via www.kunstmin.nl of bij de dagkassa van Schouwburg Kunstmin in het Energiehuis (ma t/m vrij 9.00 uur-21.00 uur).

Stageband Jong-Holland is opgericht in 2003. De band bestaat uit ca 16 muzikanten die een breed repertoire spelen, met muziek variërend van klassiek tot rock. De muzikale leiding van de Stageband is in handen van dirigent Bas Deckers.

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl en op facebookpagina Stageband Jong-Holland!

Beoordeling Stageband Jong-Holland speelt in schouwburg Kunstmin in Dordrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.