Stageband Jong-Holland

Stageband Jong-Holland in schouwburg Kunstmin in Dordrecht

Op 15 oktober 2017 om 14:00 uur zal Stageband Jong-Holland optreden in schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Deze middag zullen ook Popkoor B-Colourful en RouteSixteen Dordrecht optreden. Voor het evenement Passie voor muziek zullen tijdens vijf zondagen meerdere orkesten en koren uit de regio optreden. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via www.kunstmin.nl

Stageband Jong-Holland
Op 15 oktober 2017 om 14:00 uur zal Stageband Jong-Holland optreden in schouwburg Kunstmin in Dordrecht.

De Stageband is in 2003 opgericht door een enthousiaste groep oud- leden van Showband Jong-Holland. Zij wilden graag na hun activiteiten bij de Showband voor de gezelligheid blijven musiceren. Inmiddels is de Stageband uitgegroeid tot een orkest van circa 25 enthousiaste muzikanten die elke maandagavond onder leiding van dirigent Bas Deckers hun muziek repeteren.

De Stageband heeft een breed repertoire. Zo staan er nummers van Queen, the Who, Pharell Williams , maar ook van Guus Meeuwis of Strauss op de lessenaar. Afhankelijk van de optredens wordt er een keuze van muziek gemaakt. De optredens zijn divers van aard, van een concert op de Koningsdagtaptoe, spelen bij de doorkomst van de Roparun in Oud Beijerland tot een eigen kerstdienst van Jong-Holland. Ook geven wij eenmaal per jaar ons eigen lenteconcert.

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl en op facebookpagina Stageband Jong-Holland!

Beoordeling Stageband Jong-Holland in schouwburg Kunstmin in Dordrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.