Sportvoorziening voor jeugd in Develpark open

Mededeling : in verband met het slechte weer gaat de opening van de voetbalkooi vanmiddag om 14.30 uur NIET door.

U wordt uiteraard geïnformeerd zodra de nieuwe datum bekend is.

De activiteiten voor kinderen rond de feestelijke opening van de speeltuin Kloosstraat zijn verplaatst naar wijkgebouw Hart van Meerdervoort.

Voetbal, volleybal, basketbal en straathockey. Het is vanaf nu allemaal mogelijk in het Develpark! De nieuwe sportvoorziening, een voetbalkooi van 20 bij 30 meter, is klaar. Wethouder Jolanda de Witte (Sport) opent de voetbalkooi, woensdagmiddag 19 oktober, om 14.30 uur. Kom naar de opening, doe mee aan de clinic én maak kans op Eredivisiekaarten!

Sportvoorziening voor jeugd in Develpark open
Sportvoorziening voor jeugd in Develpark open

Zwijndrecht heeft meerdere kleine sportvoorzieningen in de wijken die vooral geschikt zijn voor jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar. Uit gesprekken die jongerenwerkers en straatcoaches met jongeren van 16 jaar en ouder voerden, bleek dat zij behoefte hadden aan een plek om buiten te sporten en elkaar te ontmoeten.

Met de komst van deze grote sportvoorziening gaat dus een lang gekoesterde wens in vervulling.

Sportvoorziening voor alle inwoners
Met het actieplan Jong in Noord stelde de gemeenteraad krediet beschikbaar voor het realiseren van deze multifunctionele sportvoorziening. Vervolgens heeft de gemeente samen met de jongeren gekeken naar de mogelijkheden. De grote voetbalkooi is een mooi begin en biedt mogelijkheden voor verenigingen en organisaties om leuke evenementen of wedstrijden te organiseren voor alle inwoners van Zwijndrecht.

Voetbalclinic en kans op Eredivisiekaarten!
Kom naar de opening, woensdagmiddag 19 oktober. In samenwerking met Hattrick en de Toppies geeft Kevin Vermeulen van eredivisieclub Excelsior om 14.30 uur een voetbalclinic voor basisschool jeugd. Om 15.30 uur is er een clinic voor 12+ en 16+. Doe je mee? We zien je woensdag bij de nieuwe voetbalkooi in het Develpark!

Herfstvakantie vol activiteiten
Naast de opening van de voetbalkooi zijn er in de herfstvakantie nog meer activiteiten. Kijk op www.toppiecoach.nl voor het programma.

Beoordeling Sportvoorziening voor jeugd in Develpark open.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.