Sporthuldiging Zwijndrecht

Sportkampioenen gezocht in Zwijndrecht en of Heerjansdam

Welke sporter(s) in Zwijndrecht / Heerjansdam wil jij in het zonnetje zetten? Het kleine feestje waarmee de Gemeente Zwijndrecht in 2009 is gestart, is dankzij het platform Sport en bewegen uitgegroeid tot een grootse huldiging. En dat is fijn, want we zijn trots op onze sporters, de clubs en alle vrijwilligers in Zwijndrecht.

In alle takken van sport is wel een Zwijndrechts talent te vinden en de gouden, zilveren en bronzen medailles stapelen zich op. Tijdens de feestelijke Sporthuldiging op vrijdag 24 januari 2020 maken we de winnaars bekend. Naast de genomineerden zijn familieleden, vrienden en verenigingsbestuurders uiteraard ook van harte welkom bij de huldiging.

Het belooft weer een mooi feest te worden. We zien de nominaties graag binnenkomen! Samen maken we er een mooi feest van en laten we zien dat we trots zijn op alle prestaties die onze Zwijndrechtse en Heerjansdamse sporters leveren.

Geen Sporthuldiging zonder nominaties. Welke sporters zetten we in het zonnetje en onderscheiden we met een titel? Heb jij jouw sportheld, bijzonder talent, sportcoach of team in gedachten? Twijfel niet en nomineer meteen. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 november 2019.

Kijk hier voor aanmelden, criteria en meer info: Sportkampioenen gezocht

Beoordeling Sportkampioenen gezocht in Zwijndrecht en of Heerjansdam.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.