Spetterende sluiting Z.V.V. Pelikaan Voetbalmaand

Zwijndrecht, 30 augustus 2020 De Augustus Voetbalmaand van Z.V.V. Pelikaan is afgelopen vrijdag op een spetterende manier afgesloten. Op de voetbaldagen konden telkens zo’n 70 kinderen van 6 t/m 15 jaar genieten van alle voetbal activiteiten die
aangeboden werden.

En op vrijdag hebben meer dan 100 kinderen een fantastische voetbaldag meegemaakt. “Panna Knock Out” heeft ’s ochtends vroeg het Pelidome omgetoverd tot een echt “voetbalpark”. Het programma begon onder leiding van “Panna Knock Out” met shows en interactie door Nasser El Jackson en Easy Man in de panna kooi !

Het Pelidome trilde onder het enthousiasme.

Z.V.V. Pelikaan Voetbalmaand

Behalve rond en in de Panna Kooi zijn de kinderen hun energie kwijtgeraakt aan o.a. de voetbaldarts, FIFA ‘targets’ en 3×3 toernooi. De blije gezichten waren niet alleen van de kinderen, maar ook van de enthousiaste begeleiding en vrijwilligers.

Na de wederom goed verzorgde lunch was het tijd voor de ballonnenman en sporten op muziek. Ook Wethouder Sport Ronald de Meij, Coördinator Toppie Sandra Vat en Rick Molenaar van Toppie waren aanwezig. De voetbalmaand was onderdeel van het Toppie Zomerpaspoort.

Hierna vond de muzikale afsluiting van de dag plaats door DJ Karim, die van het Pelidome een denderende Kids Disco maakte. Al met al was iedereen op het Pelidome heel blij en dankbaar dat deze maand ondanks alle maatregelen plaats heeft kunnen vinden.

Dit was allemaal echter niet mogelijk geweest zonder de inzet van veel vrijwilligers die in hun (vakantie) tijd achter en voor de schermen alles op rolletjes hebben doen lopen. Voorop heeft zoals de gehele maand het gezellig sporten gestaan. En de kinderen riepen al dat ze dit vaker willen!

Beoordeling Spetterende sluiting Z.V.V. Pelikaan Voetbalmaand.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.