Sfeervolle wedstrijd Twirlteam Accelerando

Afgelopen zaterdag organiseerde Twirlteam Accelerando een twirlwedstrijd in de Develhal. Diverse verenigingen hebben hier aan deelgenomen.
Twirlteam Accelerando
Twirlteam Accelerando

De tribune was goed gevuld met supporters en de sfeer was dan ook zeer gemoedelijk. Twirlteam Accelerando heeft het afgelopen jaar al hele goede resultaten geboekt, maar toch werden er ook deze wedstrijd naast de vele mooie punten, wederom 4 promoties behaald.

 
Kelly Franken en Ester Verton promoveerden beide naar de beginnersklasse met het onderdeel I baton. Aiden Smit presteerde hetzelfde maar dan met het onderdeel dance twirl. Het duo Amber van Gelder en Bonita de Ruiter zijn met het onderdeel duo dance twirl gepromoveerd naar de intermediate klasse.
 
Inmiddels heeft reeds een groot aantal meiden van Twirlteam Accelerando zich weten te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen.
 
Wil je ook kennis maken met de twirl sport? Woensdag 19/10 en 26/10 zijn er open trainingen. kom tussen 17:00-19:00 uur gerust langs in ons Clubgebouw ’t Hoff, Lindtsebenedendijk 149 te Zwijndrecht.
 
Tijdens deze inloop trainingen mag je gratis mee trainen. Voor meer informatie zie www.accelerandozwijndrecht.nl of neem contact op met Cobi de Ruiter , of kom gewoon langs. Je bent van harte welkom!

Beoordeling Sfeervolle wedstrijd Twirlteam Accelerando.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.