Rotary challenge Gambia

Rotary challenge Gambia Team JET, Johan & Erika

Komt u ook!!!!!!! Wij gaan de uitdaging aan en rijden op 8 april 2022 in konvooi naar Gambia met hulpmiddelen voor het goede doel. Maar we kunnen het niet alleen. We kunnen uw steun en donatie goed gebruiken. Daarom nodigen wij u uit voor een gezellige avond met eten en drinken. Meld u aan vol is vol.

Wanneer?
Vrijdagavond 17-09-21 heten wij u welkom met een drankje. De kosten zijn € 30.00 pp voor het diner incl.1 muntje voor een drankje. U kunt uiteraard muntjes voor drankje bij kopen voor maar € 3.50 per stuk. Aanvang tussen 18.30 en 19.00 uur. Maak kans op mooie prijzen, waaronder een gratis overnachting met ontbijt in hotel Tholen voor 2 personen. Door een lot te kopen voor rad van fortuin voor € 2.00. Spelregels: Door inlevering van uw lot mag u aan het rad draaien u maakt kans op mooie prijzen.

Wat doen wij met uw geld?
Wij rijden voor stichting Scholenplan Gambia, deze stichting zorgt ervoor dat meisjes door kunnen leren en zo een betere toekomst voor hun zelf en familie kunnen realiseren. We gebruiken uw donatie voor de aankoop van een auto en benzine om de rit te maken. De overige kosten betalen we zelf. Bij aankomst in Gambia wordt de auto geveild en de opbrengsten zijn voor Stichting Scholenplan Gambia.

Benefietavond bij Florizz in de tuin.
Meld u nu aan via inschrijfformulier en stuur dit naar: rotarychallengejet@gmail.com Na ontvangen betaling bent u verzekerd van uw plek. U krijgt een email bevestiging na ontvangen betaling. U kunt uw betaling over maken op HJ Triet-Garama NL07INGB0799998761 met vermelding Benefietavond. Laatste inschrijf datum is 10-09-21 Als u geen vermelding geeft gaan wij ervan uit dat u een vrijwillige donatie heeft gedaan.

In het kort.
Vrijdag 8 April 2022 vertrekt er vanuit Zwijndrecht een karavaan met auto’s naar Gambia. Deze karavaan, te beschouwen als een bijzonder hulpkonvooi, is een initiatief van Tineke Ruijter van Rotaryclub Zwijndrecht e/o. www.rotarychallenge.nl In de auto’s worden zoveel mogelijk hulpgoederen, zoals schoolspullen medische materialen en kleding meegenomen. De medische materialen zijn ook voor medische posten in Mauritanië en Senegal. De karavaan bestaat uit goede tweedehands auto’s die in Gambia bij opbod worden geveild.

De opbrengst is voor stichting scholenplan Gambia.
Meerijden met deze Challenge kost geld, en daar hebben we hulp voor nodig. Dus zoeken we mensen die ons een financiële bijdrage willen geven om de aanschaf van de auto mogelijk te maken en bij te dragen aan de benzinekosten. Wij zouden het dus ontzettend fijn vinden als u net zo enthousiast bent over deze uitdaging als wij en open staat voor sponsoring. Daarmee draagt ook u een steentje bij aan de toekomst van deze meisjes in Gambia.

Eigen kosten.
Het moge duidelijk zijn dat wij zelf zorgdragen voor de verblijfskosten en onkosten van levensonderhoud. Donaties kunnen worden overgemaakt naar het volgende bankrekeningnummer NL07INGB0799998761 t.n.v. HJ. Triet- Garama o.v.v. Rotary Challenge Benefietavond Alvast ongelooflijk bedankt voor uw bijdrage!

Vindt u het leuk om ons te volgen
, kijk dan op Instagram, rotarychallengejet, hier worden regelmatig updates gedaan van ons avontuur. Tijdens de reis kunt u ons volgen via Polarsteps op naam van Erika Triet Of kijk op de Facebook pagina Rotary Challenge 2022 Zwijndrecht – Banjul

Alvast bedankt namens team JET, Johan & Erika

Beoordeling Rotary challenge Gambia Team JET, Johan & Erika.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.