Rommelmarkt bij woonlocatie Julia in Zwijndrecht

Op zaterdag 7 september organiseert Julia een gezellige rommelmarkt. Van 10.00 tot 15.00 is iedereen welkom om te snuffelen bij de kramen. Er is van alles te koop; tweedehands kleding, boeken, woonaccessoires, apparatuur en nog veel

meer. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, zoals een leuke workshop en het traditionele enveloppen trekken. Ook is er een loterij met fantastische prijzen, om 14.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt.

De markt bij Julia wordt iedere twee jaar georganiseerd door de bewoners en begeleiders van de woonlocatie en is ieder keer weer een groot succes. Op het terrein rondom de locatie is genoeg ruimte voor alle kraampjes met leuke spullen.

Natuurlijk is er ook koffie/thee met iets lekkers te koop. Wie meedoet aan de loterij maakt kans op mooie prijzen, zoals een boodschappenpakket t.w.v. 150 euro, diverse waardebonnen en leuke cadeaupakketten. Loten zijn verkrijgbaar bij de woonlocatie Julia,
078 625 34 30.

De opbrengst van de rommelmarkt gaat naar iets extra’s voor de bewoners. Iedereen is van harte welkom op 7 september aan de Burgemeester de Bruïnelaan 84 in Zwijndrecht.

Beoordeling Rommelmarkt bij woonlocatie Julia in Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.